Eksklusivt! Spar op til 44% på effektive Eneomey
Shop her
Eksklusivt! Spar op til 44% på effektive Eneomey
Spar 20% på Oopsy - det bedste til din baby
Shop her
Spar 20% på Oopsy - det bedste til din baby

29. Juni 2020

Hvad er Blue Light/HEV?

I dette indlæg, kigger vi nærmere på, hvad det blå lys fra elektroniske enheder gør ved huden, samt giver dig tips og tricks til, hvad du kan gøre for at beskytte huden imod dette lys.

Læs mere

17. Juni 2020

Schwarzkopfs tips: Sådan farver du hurtigt og nemt håret hjemme

Er du på udkig efter en forandring? En ny frisk hårfarve kunne være løsningen! Uanset om du er på udkig efter dip dye, highlights, balayage eller fuldfarve, findes den helt rigtige løsning til dig. Farv dit hår hjemme hurtigt, nemt og ukompliceret og opnå et professionelt resultat uden at tage til frisøren.

Læs mere

11. Juni 2020

Schwarzkopfs Tips: Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

Har du længe drømt om smukt platinblond hår, men måske ikke været sikker på hvordan du kan opnå det hjemmefra? Her er alle de ting, du skal vide, før du farver platinblond!

Læs mere

08. Juni 2020

Lav kølende drikke med Teministeriet

Med produkter fra Teministeriet kan du nemt lave lækre kølende og forfriskende drikke til de varme sommerdage.
Vi har samlet de bedste opskrifter på iste og iskaffe nedenfor.

Læs mere

24. Marts 2020

Lav din egen ansigts- og hårmaske

Så er der gode nyheder til alle jer, som elsker DIY og skønhed. Vi giver nemlig tips og opskrifter på, hvordan du kan lave ansigts- og hårmasker med ingredienser direkte fra dit eget køkken. Vi har samlet vores ynglings opskrifter her.

Læs mere

04. Marts 2020

FAQ til Curly Girl Metoden

For 7 måneder siden startede Maria med at leve efter Curly Girl Metoden. Metoden er kendt verden over, da den giver nyt liv til tørre, triste og uregerlige krøller. Læs mere om Marias erfaringer med metoden og få samtidig svar på ofte stillede spørgsmål. Måske er der også en Curly Girl gemt i dig.

Læs mere

21. Februar 2020

Tid til at lave te med Teministeriet

Få lækre opskrifter på Icetea og varm te fra det svenske mærke Teministeriet. Alt Supertea er økologisk og bygger på konceptet superfoods med sunde urter.

Læs mere

21. August 2019

Marusa: Sådan blev jeg wavy girl

Det var Marusas interesse for bæredygtighed, der fik hende til at forsøge sig med curly girl metoden, hvor hun lærte at fremhæve sine fald og bølger i håret. Her deler hun sine tanker og erfaringer med metoden samt deler sine favorit produkter til håret.

Læs mere

14. Juni 2019

Bekæmp soleksem

De fleste af os kan sagtens tåle solen (i moderate mængder). Skulle det ske, at vi får for meget sol, bliver vi solbrændte. Dog er der nogle, der er overfølsomme over for solens stråler og hos dem kan soleksemen komme af bare et ganske kort ophold i solen. Hvad er soleksem? Soleksem ses ofte som […]

Læs mere

03. Juni 2019

Sådan får du den perfekte selftan

Marc Elrick, manden bagTan-Luxe, har delt sine bedste tips og tricks til, hvordan du kan få den perfekte selftan. Vi har samlet en guide så du kan blive sommerklar uden at skulle tilbringe tid i solen.

Læs mere

28. Maj 2019

Sådan plejer du dit skæg

Vi giver her den ultimative guide til, hvordan du nemt holder dit skæg lækkert og velplejet, lige meget om det er langt eller kort.

Læs mere

21. Maj 2019

Sådan opnår du en jævn og holdbar tan

BEAUTYCOS guider dig til en lækker tan, uden du behøver at tilbringe tid i solen. Vi fremhæver vores favoritprodukter inden for selvbrunere og bronzer samt giver fif til, hvordan du opnår lige den tan, du ønsker. Før selvbruner Inden du går i gang med at bruge din selvbruner, er det en god ide at skabe […]

Læs mere

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.