Chanel

Chanel

Chanel

Chanel er er en af modebranchens absolut største navne, og har været på markedet siden 1921, hvor deres første og bedstsælgende parfume Chanel no 5 blev introduceret. Sidenhen er Chanel blevet forbundet med kvalitet. En kvalitet som vi hos BEA...

Læs mere

89 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Gaveidéer Gaveidéer 22 varer
  • Dufte Dufte 86 varer
    • Parfume 85 varer
    • Deodorant 4 varer
  • Mænd Mænd 30 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

89 Produkter

Side
pr. side

Chanel

Chanel er er en af modebranchens absolut største navne, og har været på markedet siden 1921, hvor deres første og bedstsælgende parfume Chanel no 5 blev introduceret. Sidenhen er Chanel blevet forbundet med kvalitet. En kvalitet som vi hos BEAUTYCOS sætter stor pris på og som vi derfor stolt forhandler til vores kunder. 

Kvinden bag dette enorme modehus er Gabrielle "Coco" Chanel, som blandt andet er designeren bag kjolen som alle kvinder ejer; "Den lille sorte".

Chanel no 5

Chanel er anerkendt over hele verden, og mange af deres produkter bliver betragtet som tidløse klassikere. Heriblandt den førnævnte Chanel no 5, som lige siden dens debut, har været flere tusinde kvinder tro. 

Vi er stolte over at kunne give dig 16% rabat på chanel no 5 her hos BEAUTYCOS.

Chanel parfume 

Chanel har skabt en række kvalitets tro parfumer i deres serier. Mange af disse er kendt verden over, som værende inden for eliten af parfumer. Her hos BEAUTYCOS har vi mere end 15 forskellige Chanel parfumer til rigtig gode prise

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord