Makeup

Sådan lægger du en læbestift, der holder!

Læs om, hvordan du får din læbestift til at holde længere og bliv præsenteret for 3 af vores yndlings læbestifter med høj holdbarhed.

Kender du også det med, at have brugt tid på, at lægge den perfekte læbestift og et par timer senere ser du dig selv i spejlet og opdager, at læbestiften er tværet ud over det hele eller at farven er fadet ud? I dette blogindlæg fokuserer vi på, hvordan du plejer dine læber, så læbestiften holder længere.

Vi giver tips til, hvordan du lægger en fejlfri læbestift, på læberne, og præsenterer 3 af vores yndlings læbestifter, der giver ultimativ hold.

Velplejede læber

For at få læbestiften til at holde længere og undgå at den tværer ud, er det vigtigt at dine læber er velplejede og ikke mangler fugt. Hvis læberne er tørre, sætter læbestiften sig i sprækkerne, hvilket giver en ujævn farve. Sørg for at bruge læbepleje, som for eksempel en lip balm, så læberne ikke tørrer ud. Er dine læber tørre og skaller kan du eksfoliere dem med en lip Exfoliator.

Sådan påfører du en fejlfri læbestift

Inden du starter med at optegne og farve læberne op anbefaler vi, at du bruger en lip primer. En lip primer danner et godt underlag for at kunne påføre en jævn farve og øger læbestiftens holdbarhed.
En af de vigtigste produkter til et holdbart læbe-look er en lipliner, der sørger for at holde læbestiften på plads. Det er vigtigt at liplineren har samme farve som læbestiften. hvis du ikke kan finde en liner i samme farve som læbestiften bør du vælge en, der har samme farve som dine læber eller, som er transparent.

Når du skal tegne læberne op, starter du med at påføre liplineren på kanten af læberne, fra midten og ud mod siden eller omvendt. Det er vigtigt at tegne læberne op af flere omgange, da det er svært at tegne en perfekt streg uden at tegne skævt. Bevar et neutralt ansigtsudtryk og forsøg ikke at stramme læberne, da dette forvrænger læbernes form. Ønsker du et meget holdbart resultat, kan du påføre liplineren på hele læben og ikke kun på kanten.

Du kan vælge, at påføre læbestiften som den er, men vi anbefaler, at du bruger en læbe pensel. På den måde kan du komme ind i alle krogene og du vil opleve et jævnere resultat. For at opnå et holdbart resultat bør du duppe læberne på en serviet, for at fjerne overskydende farve. Påfør læbestiften endnu en gang for et flot finish.

Læbestifter med lang holdbarhed

The Balm Meet Matte Hughes Long Lasting Liquid Lipstick
The Balm har lavet en serie af ultra holdbare læbestifte, der findes i 12 forskellige farver – så du har en nuance til enhver lejlighed. Læbestiftene giver et mat og lækkert look til dine læber. De hverken klistrer eller fedter, er nemme at påføre samt giver et silkeblødt finish. Derudover dufter de fantastisk af mint og vanilje.

Youngblood Intimatte Lipstick
Youngbloods matte læbestifte er duper nærende og giver et ultra pigmenteret resultat. Oplev en smuk mat og blød finish takket være indeholdet af E-vitamin. Læbestiften virker hverken tør eller klistret på læberne.

NYX High Voltage Lipstick
NYX har udviklet den fantastiske High Voltage læbestift, der er let og cremet i konsistensen samt super nem at påføre. Den pigmenterende læbestift giver intens farve og let shine.

De overnævnte læbestifter indeholder ikke parabener.

Her ser du eksempler på flotte røde nuancer, fra mærkerne anbefalet ovenfor: