Hårpleje Hudpleje

Sådan får du lækre sommerstænger

Ønsker du at gå sommeren i møde med lækre sommer ben? Så følg vores guide til både barbering og voksbehandling samt pleje – læs mere her!

Fem gode tips og tricks til lækre sommerstænger; barbering med skrabere og barberingscreme, barbering med blot skraber, hårfjerning med voks, efterfølgende behandling og det optimale resultat.

Barbering med skraber og barbercreme

Første metode jeg vil introducere dig for, er du muligvis allerede bekendt med; den klassiske med skrabere og barberingscreme. Det positive ved denne metode er, at du nemt får fjernet hårene så du kan få lækre stænger og med en god barberingscreme får du en blød overflade – desværre holder resultatet ikke længe og du er nødt til at bekæmpe væksten ofte over sommeren. 

Jeg vil gerne klæde dig godt på, når du bruger denne metode, så her vil jeg introducere dig for to super lækre produkter. 

Som skraber kan jeg varmt anbefale dig at bruge Gilette Venus Close & Clean Blades, som er de klassiske Venus barberblade fra Gilette. Skraberen har sammen med de tre blade et fleksibelt hoved, som vil forme og tilpasse sig dine former. Udover dét er jeg stor fan af skraberen fordi den med sine beskyttende puder giver en tæt og sikker barbering. Derved får man altså en behagelig og ubesværet oplevelse som tilmed giver en glat og blød følelse efterfølgende. 
Find Gilette Venus Close & Clean Blades her!

Sammen med dette produkt vil jeg anbefale Gilette Satin Care Pure and Delicate Shave Gel, som er en barbercreme uden parfume og farvestoffer – som reducerer risikoen for hudirritation. Cremen efterlader din hud blød og lækker og er tilmed meget skånsom og plejende på følsom hud.

Find Gilette Satin Care Pure and Delicate Shave Gel her!

Barbering med blot skraber

Ønsker du at barbere uden barberingscreme vil jeg anbefale dig Gilette Venus Breeze Blades, som er en skraber med tre barberskær, hvor det ikke er nødvendigt at benytte barberskum. Med denne skraber er du også sikret en grundig og blød barbering, eftersom den har indbyggede gelé puder som går ind og virker nærende samt beskyttende på huden.
Find Gilette Venus Breeze Blades her!

Hårfjerning med voks

Hvis du ønsker at kaste dig ud i voks og derved bevæge dig udenom metoden med barberskrabere, kan jeg anbefale to produkter. 

Sibel har lavet en Hair Removing Cream som nemt, effektivt og skånsomt fjerner hårvækst på blot otte minutter – og kan især anbefales til brug på ben, arme, bikinilinje samt under armene. Det lækre ved denne hårfjerningscreme er, at den tilfører både fugt samt pleje, og med sin berigelse af kamille virker beroligende på irritation og rødme. 
Find Hair Removing Cream her!

Andet produkt jeg vil vise dig er Wax Strips Easy-Gelwax fra Veet, som fungerer til normal hud. Med disse strips fjernes de mindste hår, så du nemt får bugt med genstridig hårvækst. Derudover har produktet fra Veet altså også en duft af acai bær og sheasmør, som er skønne naturlige ingredienser. Det lækre ved pakken er især, at du får 2 bakteriedræbende rengøringsservietter med, som kan benyttes efter brug. 
Find Wax Strips Easy-Gelwax her!

Efterfølgende behandling

Når du har fået bugt med hårvæksten, vil jeg anbefale dig en creme til behandlingen efterfølgende. Her kan jeg anbefale Caribbean Sheabutter Cream fra Australian Gold, som er en fugtighedscreme til hele kroppen. Bortset fra at være fugtighedsbevarende er cremen også plejende samt UV-beskyttende og kan, udover at være en aftershave lotion, benyttes som aftersun, dagcreme eller mod solskoldninger.
Find Caribbean Sheabutter Cream her!

Det optimale resultat

For at opnå de ultimative lækre sommerstænger, vil jeg vise dig en lækker selvbruner fra Tan-Luxe: The Gradual, som er et multiprodukt som både kan benyttes på krop og ansigt. Der skabes en flot og jævn glød som opbygges over blot 60 minutter. Produktet er en kombination af creme og olie, så din hud plejes godt mens farven udvikler sig. Produktet er især godt at bruge efter den lækre creme fra Australian Gold, eftersom du opnår det optimale resultat ved at have fugtet hele kroppen inden påføring af selvbruner – herunder især hæle, knæ, hænder samt andre steder du er specielt tør.
Find The Gradual her!