Sibel Hair Removing Cream Ref. 7410610

100 ml

62,10 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En effektiv creme til hårfjerning.Denne creme fjerner nemt, effektiv og skånsomt dine hår på blot 8 minutter. Cremen er effektiv til brug på ben, arme, bikinilinje og under armene.Hårfjerningscremen er beriget med kamille, der tilfører fugt og pleje under brug samt har en beroligende virkning på irritation og rødme. Ingredienserne sikrer, at huden ikke udtørrer efter hårfjerning.Anvendelse:Påfør cremen på ren og tør hud. Lad den virke i 8 minutter, fjern cremen med den medfølgende spartel, og skyl til sidst efter med varmt vand. Afslut gerne med en plejende bodylotion for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Personlig pleje Hårfjerning Hårfjerningscreme Sibel 100 ml

Beskrivelse

En effektiv creme til hårfjerning.

Denne creme fjerner nemt, effektiv og skånsomt dine hår på blot 8 minutter. Cremen er effektiv til brug på ben, arme, bikinilinje og under armene.

Hårfjerningscremen er beriget med kamille, der tilfører fugt og pleje under brug samt har en beroligende virkning på irritation og rødme. Ingredienserne sikrer, at huden ikke udtørrer efter hårfjerning.

Anvendelse:

Påfør cremen på ren og tør hud. Lad den virke i 8 minutter, fjern cremen med den medfølgende spartel, og skyl til sidst efter med varmt vand. Afslut gerne med en plejende bodylotion for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sibel Hair Removing Cream Ref. 7410610
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.