Babyliss Pro Ionic 3D Waver BAB2369TTE

spar31%

final_price
Din pris 549,00 kr Vejl. udsalgspris 799,00 kr
Status:På lager
Proffessionelt bølgejern fra Babyliss i titanium som kan lave de flotteste krøller der holder hele dagen.  Det er i en yderst lækker kvalitet med Tourmaline Ceramic, som gør at håret ikke bliver statisk elektrisk.  Det kan indstilles på 5 varmeindstillinger 140, 160, 180, 200 & 210 ° C, der er LED-display med temperaturkontrol, det opvarmer hurtigt, ledning med kugleled på 2,7 meter  Anvendelse: Jo finere hår jo lavere varme. Man kan bruge jernet i hele håret eller tilføre ekstra bølger i et hår der har krøller fra en fletning. (lav evt fletningen i tørt hår, natten over) Når du er færdig med at bølge hele håret, kan du kører fingrene let igennem, for at skabe ekstra fylde. Du kan eventuelt fordele dit ynglings stylingprodukt i håndfladerne, og derefter op i håret inden styling med jernet, for at sikre endnu længere holdbarhed i dine lækre bølger. BEAUTYCOS we care for your hair.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Krøllejern Babyliss

Beskrivelse

Proffessionelt bølgejern fra Babyliss i titanium som kan lave de flotteste krøller der holder hele dagen. 

Det er i en yderst lækker kvalitet med Tourmaline Ceramic, som gør at håret ikke bliver statisk elektrisk. 

Det kan indstilles på 5 varmeindstillinger 140, 160, 180, 200 & 210 ° C, der er LED-display med temperaturkontrol, det opvarmer hurtigt, ledning med kugleled på 2,7 meter 

Anvendelse:

Jo finere hår jo lavere varme.

Man kan bruge jernet i hele håret eller tilføre ekstra bølger i et hår der har krøller fra en fletning. (lav evt fletningen i tørt hår, natten over)

Når du er færdig med at bølge hele håret, kan du kører fingrene let igennem, for at skabe ekstra fylde.

Du kan eventuelt fordele dit ynglings stylingprodukt i håndfladerne, og derefter op i håret inden styling med jernet, for at sikre endnu længere holdbarhed i dine lækre bølger.

BEAUTYCOS we care for your hair.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration