Babyliss

Babyliss

BaByliss

Vi anbefaler altid at vælge professionelle elartikler, da disse er testet og anvendt i salonener verden over. Du er derfor sikret produkter i top kvalitet når det kommer til Babyliss Pro.

BEAUTYCOS er autoriserede forhandler af Babyliss og...

Læs mere

128 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 3 varer
 • Hårpleje Hårpleje 127 varer
  • Tilbehør 9 varer
  • El-artikler 119 varer
   • Glattejern 10 varer
   • Krøllejern 40 varer
   • Trimmer og tilbehør 41 varer
   • Hårtørrer 29 varer
   • Crepejern 5 varer
 • Makeup Makeup 1 vare
 • Personlig pleje Personlig pleje 42 varer
 • Mænd Mænd 47 varer
Pris
Pris
-
Hårtype
Hudtype

128 Produkter

Side
pr. side

BaByliss

Vi anbefaler altid at vælge professionelle elartikler, da disse er testet og anvendt i salonener verden over. Du er derfor sikret produkter i top kvalitet når det kommer til Babyliss Pro.

BEAUTYCOS er autoriserede forhandler af Babyliss og du har altid 2 års reklamationsret på dine elartikler, når du køber dine varer hos os.

BaByliss Curl Secret

Miracurl er BaByliss Curl Secret professionelle udgave

Med Miracurl (Babyliss pro perfect curl) får du et professionelt elektrisk krøllejern, som giver dig et perfekt resultat.

Krøllejernet suger håret ind om en spole og efterlader håret med smukke definerede bouncy krøller.

BaByliss krøllejern

Den store forskel på det professionelle krøllejern i forhold til curl secret udgaven, som du sikkert kender fra elektronikforhandleren, er b.la. at spolen kan køre begge veje, så du opnår et tilfældigt look. Udover dette er der en sensor som kan mærke hvis dit hår er for filtret, krøllejernet vil bippe og den vil ikke tage håret ind omkring spolen for din egen sikkerheds skyld.

BaByliss krøllejern, glattejern, hårtørrer og skægtrimmer

BaByliss produkter er udviklet og designet til brug i frisørsaloner, hvor der kræves meget af produkternes kvalitet, effekt og levetid.

BaByliss har i dag på verdensplan et af de bredeste sortimenter indenfor frisørelartikler.

Det brede udvalg omfatter Babyliss krøllejern, føntørrer, glattejern, curlers, pig-, klemme-, luft- og koniskekrøllejern, samt trimmere og klippere.

Produkterne er nemme at anvende og kvaliteten er i top, er du i tvivl om hvilket krøllejern du skal vælge, så find inspiration i denne kategori, hvor du kan se hele vores sortiment.

BaByliss hårtørrer

BaByliss er førende på markedet indenfor hårtørrer og det forstår vi godt. Når du skal vælge din Babyliss hårtørrer finder du forskellige prisklasser.

Vælger du f.eks. en hårtørrer indenfor serien Pro Rapido Ferrari, vil du opleve en luksuriøs hårtørrer, som vil give dig lige netop det resultat som du ønsker.

Oplev derfor en kraftig motor, som samtidig er støgsvag og dermed ikke generende når du bruger den. Varme og hastigheden er perfekt og lavet præcis som dit hår kan tåle det. I ferrari produktet, får du 6 justerbare muligheder, med en ion-teknologi. Fremhæv samtidig glansen i dit hår og giv et langtidsholdbart resultat.

Ønsker du en hårtørrer som er perfekt til at tage med på farten, så er denne BaByliss Fino Bambino i den perfekte rejsestørrelse. Selvom denne hårtørrer er mindre, er der stadig ikke sparet på kvaliteten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord