Sebastian Microweb Fiber

45 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
139,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Med denne fiber creme kan du opnå et medium hold, definition på dine krøller, kontrol til det glatte hår og max fylde. Kan anvendes i alle hårtyper og længder. Opnå en blød styling, uden stivhed med dette produkt. Den forvandler sig til lækre lette fibertråde der nemt fordeles i håret. Ideel til at fremhæve krøller og fald, skabe et pjusket og tilfældigt look, samt en lækker vægtløs fylde. Produktet beskytter mod varme fra føntørrer. Dufter fristende af slik og søde frugter. Anvendelse: Krøl og bølger: Påfør produktet i håndklædetørt hår for at fremhæve krøl eller bølger og boost effekten med en diffuser. Ekstra definition og hold til krøllerne: Fordel en lille mængde af produktet i håndfladerne og fordel det med let hånd i de tørre krøllede lokker.  Glat hår: Skab separation samtidig med du bevarer hårets naturlige bevægelse. Fordel produktet i håndfladerne og red det i med fingrene eller anvend som ønsket. Fylde: Anvend produktet nær rødderne eller i hele håret, øg fylden yderligere ved at føntørrer håret. Opnå maximal effekt ved at føntørrer med hovedet nedad. Pjusk: Er du mere til et pjusket og tilfældigt look, kan du anvende produktet i tørt hår som ønsket. BEAUTYCOS anbefaler dig at afslutte din frisurer med lidt glans fra Shine Define.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårvoks Fiber voks Cremevoks Hårstyling Hårvoks Fiber voks Sebastian Styling (Form) Sebastian 45 ml Beskyttende

Beskrivelse

Med denne fiber creme kan du opnå et medium hold, definition på dine krøller, kontrol til det glatte hår og max fylde.

Kan anvendes i alle hårtyper og længder.

Opnå en blød styling, uden stivhed med dette produkt. Den forvandler sig til lækre lette fibertråde der nemt fordeles i håret. Ideel til at fremhæve krøller og fald, skabe et pjusket og tilfældigt look, samt en lækker vægtløs fylde. Produktet beskytter mod varme fra føntørrer.

Dufter fristende af slik og søde frugter.

Anvendelse:

Krøl og bølger: Påfør produktet i håndklædetørt hår for at fremhæve krøl eller bølger og boost effekten med en diffuser.

Ekstra definition og hold til krøllerne: Fordel en lille mængde af produktet i håndfladerne og fordel det med let hånd i de tørre krøllede lokker. 

Glat hår: Skab separation samtidig med du bevarer hårets naturlige bevægelse. Fordel produktet i håndfladerne og red det i med fingrene eller anvend som ønsket.

Fylde: Anvend produktet nær rødderne eller i hele håret, øg fylden yderligere ved at føntørrer håret. Opnå maximal effekt ved at føntørrer med hovedet nedad.

Pjusk: Er du mere til et pjusket og tilfældigt look, kan du anvende produktet i tørt hår som ønsket.

BEAUTYCOS anbefaler dig at afslutte din frisurer med lidt glans fra Shine Define.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Microweb Fiber
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord