Hårvoks

Hvad er hårvoks?

Hårvoks er lavet af fiber wax. Dette fiber hårvoks er et stylingsprodukt, som får dit hår til at sidde i lang tid ad gangen. Dit hår vil holde faconen sådan som du sætter håret. Hvis du mærker på håret, vil det føles helt stift. Men...

Læs mere

419 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Mænd Mænd 3081 varer
  • Shampoo & Balsam 200 varer
  • Hårstyling 579 varer
  • Hårfarve & Tilbehør 59 varer
  • Hud- & Kropspleje 190 varer
  • Dufte 1327 varer
  • El-artikler 175 varer
  • Intim 43 varer
  • Herretøj 49 varer
  • Barbering 542 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

419 Produkter

Side
pr. side

Bedste hårvoks til mænd

Som sagt findes der utallige hårvoks til mænd. Dog er Id Hair voks og American Crew nogle af de mest populære hårvoks produkter på markedet. Begge disse brands er vi stolte udbydere af hos BEAUTYCOS.

Har du meget tyndt hår, kan American Crew være det oplagte valg for dig, da denne kan give volumen når du bruger hårvoksen. 

Id Hair voks 

Id hårvoks er blevet verdenskendt indenfor hårvoks til mænd. Hos BEAUTYCOS har vi denne Id Hair Voks Hard Gold 100ml. Denne yderst populære og effektive hårvoks, giver et meget stærkt hold. Især hvis du har kort hår, så har du mulighed for at forme håret lige som du vil have det. Du kan ligeledes lave om i stylingen i løbet af dagen, ligeså mange gange som du vil.

Det gode ved denne hårvoks er at den passer til alle hårtyper. Dvs. at du både med krøller eller glat hår kan bruge denne hårvoks. Har du krøller, så kan du kramme krøllerne op i et hold, hvor krøllerne synes endnu mere fremhævede. På samme tid får du bedre styr på krøllerne og undgår frizz. Hav ligeledes kontrol over dit glatte hår og form det ligesom du vil have det eller giv mere fylde i håret. 

Style Id Hair hårvoksen i håret når det er tørt eller i håndklædetørt hår. Produktet indeholder ikke parabener og samtidig er hårvoksen nem at vaske ud, da den er vandopløselig. Du skal derfor ikke stå og kæmpe i badet med at få voksen ud af håret.

Billig hårvoks til mænd 

Hos BEAUTYCOS finder du altid billige hårvoks produkter. Du vil opleve de billigste produkter af hårvoks online her på siden og vi tilbyder lige nu helt op til 75% rabat.

Skal du have hjælp til dit næste hårvoks produkt?

Hvis du er i tvivl omkring hvilket hårprodukt som er bedst til dig og dit hår, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Hvad er hårvoks?

Hårvoks er lavet af fiber wax. Dette fiber hårvoks er et stylingsprodukt, som får dit hår til at sidde i lang tid ad gangen. Dit hår vil holde faconen sådan som du sætter håret. Hvis du mærker på håret, vil det føles helt stift. Men samtidig giver hårvoks et naturligt look, som ikke ligner at du bruger hårprodukter. Modsat gele, kan man ikke se hårvoks ligeså tydligt. Du kan med en hårvoks, style dit hår lige som du ønsker det. 

Der findes utallige hårvoks til både mænd og kvinder. Dog har mænd og kvinder oftest forskellige stylinger eller mærker som er foretrukne, til deres formål. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord