Revlon Revlonissimo Cromatics Creme Color C46 (U)

60 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
99,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Permanent hårfarve baseret på en creme-gel formel med et unikt og bedre samspil mellem pigmenter og keratin.Dobbelt koncentration af pigmenter resulterer i en langt bedre og mere langtidsholdbar farvning. Under farvningen genopbygges beskadiget hår på indersiden og derved undgås afvisning af tonerne og farven bliver ensartet. Nye kosmetiske egenskaber, som blandt andet æteriske olier, letter gennemredningen af håret, tilfører strålende skinnende glans og sikrer fornyet blødhed til håret. Nu med ny beskyttende hinde. Indeholder hvedeproteiner og kationiske polymer, der beskytter hvert enkelt hårstrå fra rødderne til spidserne.Vær opmærksom på, at beize IKKE medfølger og skal tilkøbes separat.Med disse nye nuancer, er det nemt at finde din personlige farve!Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Permanent hårfarve Revlon Prof. Revlonissimo Color Revlon Revlonissimo Revlon 60 ml

Beskrivelse

Permanent hårfarve baseret på en creme-gel formel med et unikt og bedre samspil mellem pigmenter og keratin.
Dobbelt koncentration af pigmenter resulterer i en langt bedre og mere langtidsholdbar farvning. Under farvningen genopbygges beskadiget hår på indersiden og derved undgås afvisning af tonerne og farven bliver ensartet.
Nye kosmetiske egenskaber, som blandt andet æteriske olier, letter gennemredningen af håret, tilfører strålende skinnende glans og sikrer fornyet blødhed til håret. Nu med ny beskyttende hinde.
Indeholder hvedeproteiner og kationiske polymer, der beskytter hvert enkelt hårstrå fra rødderne til spidserne.

Vær opmærksom på, at beize IKKE medfølger og skal tilkøbes separat.
Med disse nye nuancer, er det nemt at finde din personlige farve!
Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.
Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Revlon Revlonissimo Cromatics Creme Color C46 (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord