Philip B Weightless Volumizing Conditioner

178 ml

Din pris 315,00 kr Vejl. udsalgspris 349,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En virkelig skøn balsam til tørt hår, som ikke tynger.Denne conditioner er en ultra let udredende balsam, som målrettet reparer håret hvor der er behov for det. Tilfører massere af fugt, men uden håret bliver tungt og klasket. Dit hår efterlades glat, sundt og med en smuk uimodståelig glans. Balsammen indeholder tekniske avancerede micellæremolekyler som giver en vægtløs botanisk fugt, fylde og glans. Aktive botaniske stoffer, som rosmarin, solsikke og Aloe, giver håret essentiel fugt og gør håret mere medgørligt ved styling. Magnolia blomst, sørger for en frisk og dejligt duft. Anvendelse:Masseres forsigtigt ind i nyvasket håndklædetørt hår, lad den sidde i i  1-3 minutter. Skyl ud og afslut med Philip B Detangling Toning Mist.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Philip B 178 ml Parabenefri Volume

Beskrivelse

En virkelig skøn balsam til tørt hår, som ikke tynger.
Denne conditioner er en ultra let udredende balsam, som målrettet reparer håret hvor der er behov for det. Tilfører massere af fugt, men uden håret bliver tungt og klasket. Dit hår efterlades glat, sundt og med en smuk uimodståelig glans.
Balsammen indeholder tekniske avancerede micellæremolekyler som giver en vægtløs botanisk fugt, fylde og glans. Aktive botaniske stoffer, som rosmarin, solsikke og Aloe, giver håret essentiel fugt og gør håret mere medgørligt ved styling. Magnolia blomst, sørger for en frisk og dejligt duft.
Anvendelse:
Masseres forsigtigt ind i nyvasket håndklædetørt hår, lad den sidde i i  1-3 minutter. Skyl ud og afslut med Philip B Detangling Toning Mist.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Philip B Weightless Volumizing Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.