Bestil dine julegaver inden d. 19. december kl 16.00
Vi bytter julegaver frem til 1. februar

Paul Mitchell Super Strong Program (U)

139,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Paul Mitchell Super Strong Program Super Strong Hair Lotion er specielt til skadet og skrøbeligt hår og den beskytter mod yderligere hårtab. Den er rig på vitaminer og plante ekstrakter, som effektivt renser hovedbunden og stimulerer micro-cirkulationen som får hovedbunden tilbage i dens naturlige balance. Vask håret med Super Strong shampoo og dup det tørt. Fordel Hair Lotion i håret med applikatoren og masser det ind i hovedbunden til det er helt absorberet. Det skal ikke skylles ud. Tør derefter håret. For at opnå det bedste resultat anbefales det at gentage behandlingen hver 2 dag i 20/30 dage og derefter fortsætte behandlingen 2 dage om ugen i ca. 2 måneder. Indhold:100 ml, 12x6 ml
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Hårkur Shampoo Paul Mitchell Strength Paul Mitchell Fint hår Skadet og slidt hår Tørt hår Beskyttende Mod hårtab Mod skadet og slidt hår Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

Paul Mitchell Super Strong Program Super Strong

Hair Lotion er specielt til skadet og skrøbeligt hår og den beskytter mod yderligere hårtab. Den er rig på vitaminer og plante ekstrakter, som effektivt renser hovedbunden og stimulerer micro-cirkulationen som får hovedbunden tilbage i dens naturlige balance.

Vask håret med Super Strong shampoo og dup det tørt. Fordel Hair Lotion i håret med applikatoren og masser det ind i hovedbunden til det er helt absorberet. Det skal ikke skylles ud. Tør derefter håret.

For at opnå det bedste resultat anbefales det at gentage behandlingen hver 2 dag i 20/30 dage og derefter fortsætte behandlingen 2 dage om ugen i ca. 2 måneder.

Indhold:

100 ml, 12x6 ml

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Super Strong Program (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.