Paul Mitchell Super Skinny Daily Shampoo

300 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar37%

Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 189,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo udglatter effektivt håret, og er derfor et oplagt valg for dig der enten har kruset, frizzy eller uregerligt hår. Håret blødgøres og efterlades med en glattere tekstur. Tørretiden reduceres, og stylingen bliver markant nemmere. Paul Mitchells ”Super Skinny Complex” går effektivt ind og genopbygger håret, og er også meget anvendelig for farvebehandlet hår. Resultatet er et rengjort hår med et glattere look, og en smuk glans. Shampooen dufter mildt og dejligt af æbler, og duften er helt uimodståelig. Anvendelse: Shampooen masséres ind i hår og hovedbund indtil produktet skummer. Skal derefter skylles ud med vand. Afslut gerne med en hårkur og efterfølgende conditioner for det absolut bedste resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell Smoothing Paul Mitchell Farvet hår Fint hår Skadet og slidt hår 300 ml Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

Denne shampoo udglatter effektivt håret, og er derfor et oplagt valg for dig der enten har kruset, frizzy eller uregerligt hår.

Håret blødgøres og efterlades med en glattere tekstur. Tørretiden reduceres, og stylingen bliver markant nemmere.

Paul Mitchells ”Super Skinny Complex” går effektivt ind og genopbygger håret, og er også meget anvendelig for farvebehandlet hår. Resultatet er et rengjort hår med et glattere look, og en smuk glans.

Shampooen dufter mildt og dejligt af æbler, og duften er helt uimodståelig.

Anvendelse:

Shampooen masséres ind i hår og hovedbund indtil produktet skummer.

Skal derefter skylles ud med vand. Afslut gerne med en hårkur og efterfølgende conditioner for det absolut bedste resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Super Skinny Daily Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.