Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Shampoo

1000 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100

spar10%

Din pris 399,44 kr Førpris 443,82 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Er du en af dem som har brug for lidt ekstra fylde i håret samt genopbyggelse af længder og spidser? Så er løsningen Lemon Sage Thickening Shampoo fra Paul Mitchell. Det er ikke særlig tit man ser et produkt som både kan give ekstra fylde i det normale/fine hår og samtidig hjælpe på spaltede spidser, men dette har Paul Mitchell formodet at gøre med sin Lemon Sage Tea Tree serie. Produktet indeholder citrus, pebermynte, tea tree og salvie, alle disse skønne ingredienser virker forfriskende og er med til at stimulere sanserne. Udover et boost af volumen, renser shampooen håret skånsomt og giver håret et smukt og sundt udseende, derudover tilfører produktet også styrke til hvert enkelt hårstrå. Anvendelse: Påfør en passende mængde i det våde hår, skum shampooen op, med fokus på hovedbunden hvor du massér produktet grundigt ind. Lad produktet sidde i nogle minutter, skyl derefter ud og afslut med en conditioner. OBS: Der anbefaldes at bruge Paul M. Lemon Sage Thickening Conditioner sammen med Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Shampoo, for at opnå det fulde resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell Teatree Paul Mitchell 1000 ml Fri fragt Fødselsdag Paul Mitchell Tørt hår Normalt hår 1000 ml Volume Styrkende Rensende Mod spaltede spidser Fugtgivende Dybderensende

Beskrivelse

Er du en af dem som har brug for lidt ekstra fylde i håret samt genopbyggelse af længder og spidser? Så er løsningen Lemon Sage Thickening Shampoo fra Paul Mitchell.

Det er ikke særlig tit man ser et produkt som både kan give ekstra fylde i det normale/fine hår og samtidig hjælpe på spaltede spidser, men dette har Paul Mitchell formodet at gøre med sin Lemon Sage Tea Tree serie.

Produktet indeholder citrus, pebermynte, tea tree og salvie, alle disse skønne ingredienser virker forfriskende og er med til at stimulere sanserne.

Udover et boost af volumen, renser shampooen håret skånsomt og giver håret et smukt og sundt udseende, derudover tilfører produktet også styrke til hvert enkelt hårstrå.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde i det våde hår, skum shampooen op, med fokus på hovedbunden hvor du massér produktet grundigt ind.

Lad produktet sidde i nogle minutter, skyl derefter ud og afslut med en conditioner.

OBS: Der anbefaldes at bruge Paul M. Lemon Sage Thickening Conditioner sammen med Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Shampoo, for at opnå det fulde resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord