Paul Mitchell Extra Body Daily Shampoo

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar47%

Din pris 245,00 kr Vejl. udsalgspris 459,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Til det fine hår som har mangel på volumen, er denne shampoo en helt sikker vinder, især til det lange glatte hår som mangler tekstur og fylde. Extra body lever op til navnet, shampooen giver en fyldigere og tykkere look og er derfor ens bedste ven til de dage hvor man har brug for, at frisuren sidder lige i skabet. Der er tale om omkring 80% løft til det fine hår. Indeholder hvede protein som genopbygger håret, UV bestykkende samt glans og liv til det kedelige flade hår. OBS: Der anbefaledes at bruge Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse for at opnå det maksimale voluminøse look. Anvendelse: Anvend en passende mængde i det våde hår og massér det godt ind i hovedbunden for at opnå maksimal volumen, skyl derefter ud og afslut med en conditioner. OBS! Produktet kan variere en smule i designet. Indholdet er dog det samme
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Paul Mitchell ExtraBody Paul Mitchell 1000 ml Paul Mitchell Farvet hår Fint hår Normalt hår 1000 ml Til farvet og behandlet hår Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

Til det fine hår som har mangel på volumen, er denne shampoo en helt sikker vinder, især til det lange glatte hår som mangler tekstur og fylde.

Extra body lever op til navnet, shampooen giver en fyldigere og tykkere look og er derfor ens bedste ven til de dage hvor man har brug for, at frisuren sidder lige i skabet.

Der er tale om omkring 80% løft til det fine hår.

Indeholder hvede protein som genopbygger håret, UV bestykkende samt glans og liv til det kedelige flade hår.

OBS: Der anbefaledes at bruge Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse for at opnå det maksimale voluminøse look.

Anvendelse:

Anvend en passende mængde i det våde hår og massér det godt ind i hovedbunden for at opnå maksimal volumen, skyl derefter ud og afslut med en conditioner.

OBS!

Produktet kan variere en smule i designet. Indholdet er dog det samme

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Extra Body Daily Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.