Mavala Barrier-Base Coat

10 ml

spar20%

Din pris 92,00 kr Vejl. udsalgspris 115,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne Barrier-Base Coat fra mavala er udviklet specielt til tørre og sensitive negle. Genopretter neglene fleksibilitet, modvirker dehydrering og forhindrer neglene i at knække og flosse.  Barrier-Base Coat danner et beskyttende lag på neglen, der forhindrer direkte kontakt mellem negl og neglelak, og derved både forbedrer neglelakkens adhæsion til neglen, og misfarvning fra neglelakken undgås. Denne base har sin fugtgivende og genopbyggende effekt fra Proflex complekset, der indeholder calcium, silkeaminosyrer og essentielle komponenter af keratin. Anvendelse: Vask neglene grundigt. Rens evt. neglene med neglelakfjerner først. Påfør produktet på hele neglen og lad tørre. Da dette er en baselak, bør der afsluttes med en neglelak eller en topcoat over. Obs! Påfør aldrig neglelak eller lignende, før neglene er renset med neglelakfjerner. Dette fjerner alle olierester på dine negle, så din manicure holder længere.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Neglelak Negle Base coat Mavala 10 ml Beskyttende Fugtgivende

Beskrivelse

Denne Barrier-Base Coat fra mavala er udviklet specielt til tørre og sensitive negle. Genopretter neglene fleksibilitet, modvirker dehydrering og forhindrer neglene i at knække og flosse.  

Barrier-Base Coat danner et beskyttende lag på neglen, der forhindrer direkte kontakt mellem negl og neglelak, og derved både forbedrer neglelakkens adhæsion til neglen, og misfarvning fra neglelakken undgås. 

Denne base har sin fugtgivende og genopbyggende effekt fra Proflex complekset, der indeholder calcium, silkeaminosyrer og essentielle komponenter af keratin. 

Anvendelse:

Vask neglene grundigt. Rens evt. neglene med neglelakfjerner først. Påfør produktet på hele neglen og lad tørre. Da dette er en baselak, bør der afsluttes med en neglelak eller en topcoat over. 

Obs! Påfør aldrig neglelak eller lignende, før neglene er renset med neglelakfjerner. Dette fjerner alle olierester på dine negle, så din manicure holder længere.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Mavala Barrier-Base coat
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.