Neglelak

Få festlige negle til enhver lejlighed, med vores store udvalg fra bla. Opi, Essie, Lauren B, Sally Hansen osv.

Vi anbefaler altid at lægge en base under din lakering, så du opnår en smuk og ensartet lakering. Når din lak er tør, kan du med fordel a...

Læs mere

793 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup 5534 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
  1. Rejsestørrelse 1 vare
Pris
Pris
-

793 Produkter

Side
pr. side

Hvad er neglelak?

Neglelak er en lak som anvendes på fingernegle eller tånegle, med henblik på både at dekorere neglene, og samtidig beskytte dem. Neglelak kan i dag fås i alverdens forskellige farver, og deres ingredienser hjælper samtidig med til at beskytte neglene mod afskalning eller revner.

Neglelak dateres helt tilbage til Kina, 3000 år før vores tidsregning. Nogle tusind år senere, under Ming dynastiet, ved man at neglelak blev lavet af en blanding som indeholdt blandet andet bivoks, æggehvider og gelatine. I det gamle Egypten var de også med på neglelak moden. Her måtte de lavere klasser kun bruge svage farver, mens de højeste i samfundet farvede deres negle rød-brune ved hjælp af henna, som man i dag kender fra midlertidige tatoveringer.

I starten af det 20. århundrede foretrak folk at have skinnende negle frem for et malet look, så de mixede farvet pulver og cremer, og polererede så neglene til de skinnede.

I dag er neglelak fremstillet med forskellige kemiske ingredienser, så de kan give brugeren den eftertragtede neglebeskyttelse, samt den ønskede farve. Her i det 21. århundrede er det mest set at kvinder bruger neglelak, men i løbet af historien har mænd også brugt neglelak. I dag ser man eksempler på at nogle mænd bruger klar lak for at beskytte neglene, og nogen bruger også farvet neglelak, hvilket muligvis kommer fra rock-kulturen, hvor musikere eksempelvis har brugt sort og grå neglelak.

Hvilke neglelak mærker kan købes hos Beautycos.dk?

Her hos Beautycos har vi et stort udvalg af neglelak fra forskellige brands, så som OPI, Essie, Maybelline og Lauren B. De har alle stor erfaring inden for udvikling af neglelak, og der findes enormt mange farver, så du kan finde den der bedst passer dig. Du skal være opmærksom på at farven kan variere fra skærm til skærm, så det er en god idé lige at søge på Google efter den neglelak du overvejer at købe. Der kan du ofte finde billeder fra folk der har prøvet den på, og lagt resultatet på sociale medier.

Klik her for at se vores kæmpe udvalg af neglelak på Beautycos.dk!

Neglelak mærker

Her kan du se lidt om de forskellige mærker vi har neglelak fra.

OPI

OPI neglelak er noget af det bedste du finder på markedet. De er en af verdens førende specialister i eksklusive neglelakker. Derfor får du en effektiv og holdbar neglelak i professionel kvalitet.

Klik her for at se vores kæmpe udvalg af OPI neglelak på Beautycos.dk!

Essie

Essie neglelak er forbrugernes favorit. Disse neglelakker giver en smuk og naturlig lakering, så du får en professionel lakering til dine negle.

Klik her for at se vores store udvalg af Essie neglelak på Beautycos.dk!

Maybelline

Maybelline er et af de helt store brands inden for makeup, herunder neglelak. Maybelline neglelak har lang holdbarhed og deres evne til at dække allerede ved første lag er fantastisk.

Klik her for at se vores udvalg af Maybelline neglelak på Beautycos.dk!

Lauren B

Amerikanske Lauren B er et eksklusivt mærke, som er specialiseret i neglelak, da det er deres eneste produkter. Lauren B neglelak er skånsomt mod neglene, og der findes en farve til en hver smag.

Klik her for at se vores udvalg af Lauren B neglelak på Beautycos.dk!

Sally Hansen

Sally Hansen udvikler nogle af de bedste neglelak du finder på markedet, og du kan finde et bredt udvalg af forskellige farver, som alle plejer dine negle.

Klik her for at se vores udvalg af Sally Hansen neglelak på Beautycos.dk!

Få festlige negle til enhver lejlighed, med vores store udvalg fra bla. Opi, Essie, Lauren B, Sally Hansen osv.

Vi anbefaler altid at lægge en base under din lakering, så du opnår en smuk og ensartet lakering. Når din lak er tør, kan du med fordel anvende en Top Coat, så din lakering holder i længere tid.

Lav den smukkeste nail art med flere af vores flotte farver, skab et look som du selv elsker.

Billig neglelak og kendte mærker

Flotte negle er på de flestes ønskeliste, derfor kan du hos BEAUTYCOS få billig neglelak fra kendte mærker som bl.a. Opi, Maybelline og Essie. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vi prioritere billige neglelak. Vi ved nemlig at, de fleste kvinder gerne vil have muligheden for at ændre udtryk med naglelak ofte – derfor er det vigtigt at vi har billig neglelak. Hos os finder du et stort udvalg af farver og nuancer, således din neglelak komplimenterer din stil.

Neglelak er din vej til flotte negle

Du bruger dine hænder hele dagen, der skal kvaliteten af din neglelak være i orden. Naglelakken skal holde til at du bruger dine hænder og du skal have flotte negle hele dagen. Vi har derfor nøje udvalgt de bedste naglelakker på baggrund af kvalitet og dækkeevne. Selvfølgelig tænker vi stadig på prisen, så her er din neglelak stadig billig neglelak. Det er også dine hænder du bruger, når du skal præsentere dig selv, så velplejede negle med den rette neglelak giver dig det bedste udtryk. Hos os finder du neglelak til enhver lejlighed. Vi tilbyder også professionelt negleudstyr fra NailArt, så du kan lave din egne flotte negle. Hos BEAUTYCOS finder du helt sikkert din neglelak, som er din genvej til flotte negle. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord