Maria Nila Repair Shampoo

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100

-26%

Din pris 369,00 kr Vejl. udsalgspris 499,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo fra Maria Nila er særligt til dig med skadet, tørt og kemisk behandlet hår, der har brug for ekstra opmærksomhed og pleje. Shampooen sørger for at tilføre fugt, og virker genopbyggende og ekstra styrkende på hårets struktur. Indeholder Algeekstrakt som hjælper håret med at finde sin naturlige balance og sundhed, samtidig med håret bliver tilført ekstra glans. Efterlader håret silkeblødt og lækkert, med masser af næring og vitalitet. Er skabt på Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt, så din hårfarve forbliver smuk. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater. Anvendelse: Fordel shampooen i det våde hår, skum godt op, og skyl ud. For at opnå det bedste resultat og få maksimal pleje, anbefales det at afslutte med Maria Nila Repair Conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Maria Nila Structure Repair Maria Nila Skadet og slidt hår Tørt hår 1000 ml Styrkende Beskyttende Dybderensende Mod skadet og slidt hår Parabenefri Reparerende Sulfatfri

Beskrivelse

Denne shampoo fra Maria Nila er særligt til dig med skadet, tørt og kemisk behandlet hår, der har brug for ekstra opmærksomhed og pleje.

Shampooen sørger for at tilføre fugt, og virker genopbyggende og ekstra styrkende på hårets struktur.

Indeholder Algeekstrakt som hjælper håret med at finde sin naturlige balance og sundhed, samtidig med håret bliver tilført ekstra glans. Efterlader håret silkeblødt og lækkert, med masser af næring og vitalitet.

Er skabt på Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt, så din hårfarve forbliver smuk.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

Anvendelse:

Fordel shampooen i det våde hår, skum godt op, og skyl ud.

For at opnå det bedste resultat og få maksimal pleje, anbefales det at afslutte med Maria Nila Repair Conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Maria Nila Repair Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.