RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 1 Pure Black

15 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 39,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Markedets mest solgte professionelle øjenbrynsfarve og øjenvippefarve. Kan også anvendes til farvning af skæg, og fås i flere farver. Forberedelse inden farve: Fjern skånsomt alt gammel øjen-makeup, det anbefales at bruge en oliefri makeupfjerner, som er fuldstændig fedtfri. Vipperne og øjenbrynene skal være helt fedtfri og tørre for at opnå det optimale farveresultat. Tag nu 2 stk. vippeformater. ( medfølger ikke, skal tilkøbes) Påfør en creme på de nederste øjenlåg og på undersiden af vippeformaterne med en RefectoCil Creme (medfølger ikke, skal tilkøbes) For at undgå at der kommer farve på huden, skal du forsigtigt trykke 1 stk. vippeformat under hver af vipperne. Tilberedning: Umiddelbart før farvningen røres 2 cm RefectoCil tubefarve og 10 dråber RefectoCil Oxidant flydende (eller 15-20 dråber RefectoCil Oxidant creme) sammen til en cremeagtig pasta, i en kosmetikskål RefectoCil Cosmetic Dish. Benyt den vedlagte farvestav. BEMÆRK AT DER SKAL TILKØBES EN OXIDANT, DEN MEDFØLGER IKKE MED FARVEN. DU KAN KUN ANVENDE FARVEN SAMMEN MED OXIDANT OG ALDRIG ALENE, DA FARVEN ELLERS IKKE VIL BLIVE AKTIVERET. Farvning: Når du har lukket øjnene, påføres farven på vipperne med farvestaven, indtil de er fuldstændigt dækket af farve. Derefter påføres den samme eller anden farve på øjenbrynene. NB! Påfør altid i brynenes vokseretning.Trækketid: 5-10 minutter, afhængig af den ønskede intensitet.Rengøring af øjenbrynene efter farve: Efter trækketiden, fjernes den overskydende farve med en tør vat rondel, for derefter at slutrengøre med både vatrondel og lunkent vand. Hvis der er kommet farve på huden, fjernes misfarvningen hurtigt og forsigtigt med RefectoCil Tint Remover (Medfølger ikke - skal tilkøbes). Rengøring af vipperne: Efter endt trækketid fjernes vippeformaterne forsigtigt i pilens retning. Med en tør vatrondel fjernes overskydende farve, for derefter at slutrengøre med både vatrondel og lunkent vand. Du skal blive ved med at holde øjnene lukkede, indtil rengøringen er helt færdig. Nyd dine nyfarvede vipper eller bryn i op til 6 uger.Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af farverne.NB. Refectocil anbefales til professionel brug. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Makeup Mænd Øjne Øjenbryn Hårfarve & Tilbehør Hårfarve Øjenvippefarve Øjenbrynsfarve Gamle Priser - Samme Priser RefectoCil 15 ml

Beskrivelse

Markedets mest solgte professionelle øjenbrynsfarve og øjenvippefarve.

Kan også anvendes til farvning af skæg, og fås i flere farver.

Forberedelse inden farve:

Fjern skånsomt alt gammel øjen-makeup, det anbefales at bruge en oliefri makeupfjerner, som er fuldstændig fedtfri.

Vipperne og øjenbrynene skal være helt fedtfri og tørre for at opnå det optimale farveresultat.

Tag nu 2 stk. vippeformater. ( medfølger ikke, skal tilkøbes)

Påfør en creme på de nederste øjenlåg og på undersiden af vippeformaterne med en RefectoCil Creme (medfølger ikke, skal tilkøbes)

For at undgå at der kommer farve på huden, skal du forsigtigt trykke 1 stk. vippeformat under hver af vipperne.

Tilberedning:

Umiddelbart før farvningen røres 2 cm RefectoCil tubefarve og 10 dråber RefectoCil Oxidant flydende (eller 15-20 dråber RefectoCil Oxidant creme) sammen til en cremeagtig pasta, i en kosmetikskål RefectoCil Cosmetic Dish. Benyt den vedlagte farvestav.

BEMÆRK AT DER SKAL TILKØBES EN OXIDANT, DEN MEDFØLGER IKKE MED FARVEN.

DU KAN KUN ANVENDE FARVEN SAMMEN MED OXIDANT OG ALDRIG ALENE, DA FARVEN ELLERS IKKE VIL BLIVE AKTIVERET.

Farvning:

Når du har lukket øjnene, påføres farven på vipperne med farvestaven, indtil de er fuldstændigt dækket af farve. Derefter påføres den samme eller anden farve på øjenbrynene.

NB! Påfør altid i brynenes vokseretning.

Trækketid: 5-10 minutter, afhængig af den ønskede intensitet.

Rengøring af øjenbrynene efter farve:

Efter trækketiden, fjernes den overskydende farve med en tør vat rondel, for derefter at slutrengøre med både vatrondel og lunkent vand. Hvis der er kommet farve på huden, fjernes misfarvningen hurtigt og forsigtigt med RefectoCil Tint Remover (Medfølger ikke - skal tilkøbes).

Rengøring af vipperne:

Efter endt trækketid fjernes vippeformaterne forsigtigt i pilens retning. Med en tør vatrondel fjernes overskydende farve, for derefter at slutrengøre med både vatrondel og lunkent vand. Du skal blive ved med at holde øjnene lukkede, indtil rengøringen er helt færdig.

Nyd dine nyfarvede vipper eller bryn i op til 6 uger.

Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af farverne.

NB. Refectocil anbefales til professionel brug. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 1 Pure Black
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord