Øjenbrynsfarve

50 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • Makeup Makeup
Brands
Brands
  1. Depend
  2. Hanne Bang
  3. Jane Iredale
  4. Loreal
  5. RefectoCil
  6. Rude Cosmetics
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

50 Produkter

Side
pr. side

Den bedste øjenbrynsfarve til dig

Har du aldrig farvet dine øjenbryn før, og er du i tvivl om, hvilken nuance du bør vælge?

For at skabe et naturligt look, er det vigtigt, at du vælger den farve, som passer til netop dig. Vi anbefaler, at du vælger en nuance, der ligger tæt op ad dine bryns egen naturlige hårfarve. Start derfor i første omgang med at sammenligne produktet ud fra dette. Hvis du er blond, skal du som udgangspunkt gå efter en tone mørkere, og hvis du har mørkt hår, en tone lysere. Er du rødhåret, kan du godt vælge en øjenbrynsfarve med en rød nuance, da dette vil skabe et godt og harmonisk look. Farver du dine bryn i en for mørk farve, kan det skabe et teatralsk og ”hårdt” look – undgå derfor dette. Så snart du har øvet dig lidt, så kan du prøve at give dig i kast med en mørkere nuance.

Sådan opnår du det bedste resultat  

Inden du farver dine bryn, er det vigtigt, at din hud er helt ren og fri for olie, creme og makeup, da dette vil påvirke resultatet. Følg blandingsforholdene nøje samt de anbefalinger, der fremgår i brugsanvisningen. For at opnå det mest naturlige resultat, kan du eventuelt anvende en mascarabørste til at påføre produktet med. Påfør så vidt muligt kun farve på hårene, for hvis produktet kommer i kontakt med huden, kommer der mørke plamager, som kan være lang tid om at forsvinde. Hav altid nogle vatpinde klar, hvis du skulle komme til at ramme ved siden af. Lad ikke farven sidde længere i end anbefalet, da dette vil resultere i en anden farve end den, der fremgår på pakken. Afslutningsvis anbefaler vi, at du bruger noget pleje til dine bryn.

RefectoCil

RefectoCil er uden tvivl den mest populære øjenbrynsfarvning på markedet. Hos BEAUTYCOS har brugerne givet dette produkt 5 ud af 5 stjerner på siden. Udover de yderst professionelle resultater holder farven i op til 6 uger og farven er samtidig utrolig nem at påføre derhjemme. Find f.eks. denne RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 3 Natural Brown eller RefectoCil Eyelash And Eyebrow Tint 1 Pure Black. Den eneste forskel på disse to produkter er farven. Begge har fået top karakter og er bare fantastiske. 

Ønsker du både at lave flotte vipper og bryn derhjemme, så har RefectoCil lavet det perfekte hjemmekit til dig. RefectoCil Lash & Brow Styling Kit indeholder simpelthen alt det nødvendige til at opnå de flotteste vipper og bryn. 

Hanne Bang øjenbrynsfarve

Hanne Bang er hurtigt blevet et anerkendt og yderst populært brand på markedet for hårfjerning og hårfarvning. Denne Hanne Bang Brynfarve Brunsort, er den mest populære når det kommer til at farve sine bryn derhjemme. Brynfarven holder i op til flere uger. Sættet indeholder ca. 20 behandlinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.