Loreal Delicate Color Sulfate Free Shampoo (U)

250 ml

spar43%

Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 139,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Loreal Delicate Color Sulfate Free Shampoo 250 ml. er det nyeste produkt i Vitamino Color serien. Delicate Color er en ekstra mild, rensende shampoo uden sulfater. Beskytter effektivt håret og forhindrer specielt delikate hårfarver i at falme.Delikate farver er de varmere nuancer såsom røde, kobber og blommenuancer. Det er påvist at varme farver falmer hurtigere end kolde farver og grundfarver bl.a. pga. vand. Den nye sulfatfri shampoo beskytter håret og danner en lipid film rundt om det enkelte hårstrå, der forhindrer vand i at trænge ind i håret og fjerne farvecoloranterne.Det resulterer i at hår med delikate farver nænsomt renses og beskyttes. Selv de mest delikate farver såsom brændende røde og livlige kobber farver forbliver intense og smukke i længere tid. BEAUYTCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Loreal Farvet hår 250 ml Beskyttende Rensende Sulfatfri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Loreal Delicate Color Sulfate Free Shampoo 250 ml. er det nyeste produkt i Vitamino Color serien. Delicate Color er en ekstra mild, rensende shampoo uden sulfater. Beskytter effektivt håret og forhindrer specielt delikate hårfarver i at falme.

Delikate farver er de varmere nuancer såsom røde, kobber og blommenuancer. Det er påvist at varme farver falmer hurtigere end kolde farver og grundfarver bl.a. pga. vand. Den nye sulfatfri shampoo beskytter håret og danner en lipid film rundt om det enkelte hårstrå, der forhindrer vand i at trænge ind i håret og fjerne farvecoloranterne.

Det resulterer i at hår med delikate farver nænsomt renses og beskyttes. Selv de mest delikate farver såsom brændende røde og livlige kobber farver forbliver intense og smukke i længere tid.

BEAUYTCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Delicate Color Sulfate Free Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.