Kevin Murphy Shimmer Shine

100 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 216,00 kr
Køb 2 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 30%

Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Kevin Murphy - Shimmer Shine 100 ml Kevin Murphy har skabt denne fantastiske SHIMMER.SHINE med lysreflekterende ingredienser, som også anvendes i eksklusive hudpleje-produkter, og uden anvendelse af olier. De reflekterer lyset og giver fantastisk SHIMMER.SHINE uanset hvilken hårfarve du måtte have. Ved at tilføje produktet Baobab kerne olie, bliver det fantastisk til at skabe elasticitet, holdbarhed og fugt. Derudover indeholder SHIMMER.SHINE 6 australske frugtekstrakter, som er valgt ud fra deres virksomme modstandskraft i det barske Australske klima. Immortelle, den oprindelige anti-age antioxidant, som er rig på essentielle ingredienser. Bambus ekstrakter og vitaminer A, C og E, som er kendt for at nære og pleje håret, samt giver naturlig glans. Bambus har en høj koncentration af Silica, som virker genoprettende på hårets overflade. SHIMMER.SHINE kan anvendes i både fugtigt og tørt hår. Den kan også anvendes i det tørre hår til at reducere flyvsk hår og tilføre glans.NB! produktet skal omrystes rigtig grundigt før brug, ellers kan pumpen tilstoppe efter lidt tids brug.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Mængderabat Fri fragt Gamle Priser - Samme Priser Kevin Murphy 100 ml Parabenefri Glansgivende Anti age

Beskrivelse

Kevin Murphy - Shimmer Shine 100 ml

Kevin Murphy har skabt denne fantastiske SHIMMER.SHINE med lysreflekterende ingredienser, som også anvendes i eksklusive hudpleje-produkter, og uden anvendelse af olier. De reflekterer lyset og giver fantastisk SHIMMER.SHINE uanset hvilken hårfarve du måtte have. Ved at tilføje produktet Baobab kerne olie, bliver det fantastisk til at skabe elasticitet, holdbarhed og fugt.

Derudover indeholder SHIMMER.SHINE 6 australske frugtekstrakter, som er valgt ud fra deres virksomme modstandskraft i det barske Australske klima. Immortelle, den oprindelige anti-age antioxidant, som er rig på essentielle ingredienser. Bambus ekstrakter og vitaminer A, C og E, som er kendt for at nære og pleje håret, samt giver naturlig glans. Bambus har en høj koncentration af Silica, som virker genoprettende på hårets overflade. SHIMMER.SHINE kan anvendes i både fugtigt og tørt hår. Den kan også anvendes i det tørre hår til at reducere flyvsk hår og tilføre glans.

NB! produktet skal omrystes rigtig grundigt før brug, ellers kan pumpen tilstoppe efter lidt tids brug.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kevin Murphy Shimmer Shine
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord