Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Shampoo

1000 ml

spar44%

Din pris 479,00 kr Førpris 860,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En fugtgigvende shampoo til tørt hår.Denne milde shampoo renser skånsomt dit hår fri for snavs og produktrester, så det efterlades med en skinnende, glansfuld finish.Shampooen er beriget med hvedeproteiner, der styrker de enkelte hårstrå i dybden, imens ekstrakt fra den hvide Iris blomst tilfører fugt og pleje. Resultatet er sundt, rent og velplejet hår.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.Shampooen er særlig god til tørt og skrøbeligt hår.OBS!Dette er en salonstørrelse, der kommer UDEN pumpe. Pumpe kan tilkøbes her.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kerastase Nutritive Kerastase 1000 ml Kerastase Skadet og slidt hår Tørt hår 1000 ml Blødgørende Fugtgivende Glansgivende Plejende

Beskrivelse

En fugtgigvende shampoo til tørt hår.

Denne milde shampoo renser skånsomt dit hår fri for snavs og produktrester, så det efterlades med en skinnende, glansfuld finish.

Shampooen er beriget med hvedeproteiner, der styrker de enkelte hårstrå i dybden, imens ekstrakt fra den hvide Iris blomst tilfører fugt og pleje. Resultatet er sundt, rent og velplejet hår.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.

Shampooen er særlig god til tørt og skrøbeligt hår.

OBS!

Dette er en salonstørrelse, der kommer UDEN pumpe. Pumpe kan tilkøbes her.


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord