Kerastase Densifique Homme Hair Density And Fullness Programme 30x6ml

30 x 6 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar24%

Din pris 649,00 kr Vejl. udsalgspris 850,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Disse intensive ampuller er særligt til mænd med tyndt hår, der lider af hårtab. Kuren virker styrkende og øger antallet af hår. Giver op til 1000 nye hår i løbet af 3 måneders brug.* Håret vil føles og synes tykkere efter brug. Indeholder Vitamin B3, B5 og B6, disse vitaminer er med til at tilføre fugt og næring til hår og hovedbund. Styrker og genopbygger og efterlader håret ekstra modstandsdygtigt og stærkt. Booster hårfibrene og fedter ikke i håret. Anvendelse: Fordel dagligt i tørt eller håndklædetørt hår. Sæt påføringshætten/applikatoren på ampullen og fordel produktet helt nede i hovedbunden. Massér hovedbunden grundigt, for at fordele væsken i hele håret. Lad produktet absorbere og style som ønsket. Skal ikke skylles ud. * 2 ud af 3 brugere føler at deres hår er blevet tykkere. 80% af forsøgspersonerne føler at deres hår er blevet stærkere. Klinisk testet på 101 forsøgspersoner, som har anvendt kuren i 3 måneder.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd Hårkur Kerastase Densifique Kerastase Specifique Kerastase Homme Kerastase Special Kure Kerastase Fint hår 30 x 6 ml Styrkende Mod hårtab Parabenefri Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

Disse intensive ampuller er særligt til mænd med tyndt hår, der lider af hårtab.

Kuren virker styrkende og øger antallet af hår. Giver op til 1000 nye hår i løbet af 3 måneders brug.*

Håret vil føles og synes tykkere efter brug. Indeholder Vitamin B3, B5 og B6, disse vitaminer er med til at tilføre fugt og næring til hår og hovedbund.

Styrker og genopbygger og efterlader håret ekstra modstandsdygtigt og stærkt. Booster hårfibrene og fedter ikke i håret.

Anvendelse:

Fordel dagligt i tørt eller håndklædetørt hår. Sæt påføringshætten/applikatoren på ampullen og fordel produktet helt nede i hovedbunden.

Massér hovedbunden grundigt, for at fordele væsken i hele håret. Lad produktet absorbere og style som ønsket.

Skal ikke skylles ud.

* 2 ud af 3 brugere føler at deres hår er blevet tykkere. 80% af forsøgspersonerne føler at deres hår er blevet stærkere. Klinisk testet på 101 forsøgspersoner, som har anvendt kuren i 3 måneder.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Densifique Homme Hair Density And Fullness Programme 30x6ml
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.