Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet

spar27%

final_price
Din pris 249,00 kr Vejl. udsalgspris 345,00 kr
Status:På lager
Eksklusiv silver-hårkur til lyst eller afbleget hår. Masken er beriget med violette farvepigmenter, der neutraliserer gule og varme undertoner i lyst hår. Resultatet er silkeblødt hår med et smukt og glansfuldt koldt look.Hårmasken er beriget med hyaluronsyre og edelweiss blomst, der gør håret lækkert, stærkt og blødt. Blond Absolu serien får den smukkeste glans frem i håret, og gør de lyse toner i håret lysreflekterende. Kuren er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket, fugtigt hår. Fordel kuren i hårets længder og spidser, og lad den virke i minimum 5 minutter, alt efter det ønskede resultat. Skyl grundigt efter med varmt vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Kerastase Blond Absolu Kerastase Blondt og lysnet hår 200 ml Fugtgivende Glansgivende Parabenefri og organisk Plejende Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Eksklusiv silver-hårkur til lyst eller afbleget hår.

Masken er beriget med violette farvepigmenter, der neutraliserer gule og varme undertoner i lyst hår. Resultatet er silkeblødt hår med et smukt og glansfuldt koldt look.

Hårmasken er beriget med hyaluronsyre og edelweiss blomst, der gør håret lækkert, stærkt og blødt. Blond Absolu serien får den smukkeste glans frem i håret, og gør de lyse toner i håret lysreflekterende. 

Kuren er desuden fri for parabener.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket, fugtigt hår. Fordel kuren i hårets længder og spidser, og lad den virke i minimum 5 minutter, alt efter det ønskede resultat. Skyl grundigt efter med varmt vand.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration