Joico Color Endure Violet Sulfate-free Conditioner (U)

300 ml

spar48%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 189,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En fantastisk conditioner fra Joico, specielt til dig der gerne vil nedtone de gullige nuancer i håret. Hjælper med at bevare den kolde blonde farve i håret. Fremhæver de forskellige reflekser i håret, og tilfører ekstra glans. Efter brug efterlades håret glansfuldt og lækkert. Dette produkt er sulfatfri Anvendelse: Fordel produktet i nyvasket rent hår, og lad produktet virke i håret i 1-3 minutter alt efter hvor kold en tone du ønsker i håret. Skyl ud, og sørg for at få vasket hænderne grundigt efter brug. For at opnå en optimal kold blond hårfarve, anbefales det at vaske med Joico Color Endure Violet shampoo, forinden brug af denne conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Joico Color Endure Joico Blondt og lysnet hår Farvet hår Gråt hår Modent hår 300 ml Sulfatfri Til blondt og lysnet hår Til farvet og behandlet hår Til gråt og modent hår

Beskrivelse

En fantastisk conditioner fra Joico, specielt til dig der gerne vil nedtone de gullige nuancer i håret.

Hjælper med at bevare den kolde blonde farve i håret. Fremhæver de forskellige reflekser i håret, og tilfører ekstra glans.

Efter brug efterlades håret glansfuldt og lækkert.

Dette produkt er sulfatfri

Anvendelse:

Fordel produktet i nyvasket rent hår, og lad produktet virke i håret i 1-3 minutter alt efter hvor kold en tone du ønsker i håret. Skyl ud, og sørg for at få vasket hænderne grundigt efter brug.

For at opnå en optimal kold blond hårfarve, anbefales det at vaske med Joico Color Endure Violet shampoo, forinden brug af denne conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Color Endure Violet Sulfate-free Conditioner (U)
Din rating
Måske synes du også om

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.