Invisible Shield Glass+ IPhone 6/6s/7/8 Panserglas

spar30%

final_price
Din pris 139,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager
Dette panserglas passer til iPhone 6, 6s, 7 og 8.Med dette beskyttelsesglas kan din telefon bedre modstå stød og ridser i skærmen, hvis du ved et uheld skulle tabe den. Panserglasset er hærdet, og det yder 3 gange bedre skærmbeskyttelse end ved en ubeskyttet skærm.Panserglasset er nemt at påsætte telefonen, hvor det har en ultra glat overflade med en god touch-følsomhed. Overfladen er olieresistent, og den beskytter imod skidt og snavs samt sørger for, at dine fingeraftryk ikke er synlige på skærmen.Pakken indeholder et panserglas, brugsanvisning, en mikrofiberklud samt en renseserviet.Kommer der ridser/revner i panserglasset, skal dette skiftes omgående for at undgå skader på skærmen. Panserglasset yder kun beskyttelse, så længe dette er intakt.Du kan opnå livstids garanti på dit panserglas ved at registrere dit produkt her:www.zagg.com/register
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Livsstil Mobil tilbehør Panserglas Invisible Shield

Beskrivelse

Dette panserglas passer til iPhone 6, 6s, 7 og 8.

Med dette beskyttelsesglas kan din telefon bedre modstå stød og ridser i skærmen, hvis du ved et uheld skulle tabe den. Panserglasset er hærdet, og det yder 3 gange bedre skærmbeskyttelse end ved en ubeskyttet skærm.

Panserglasset er nemt at påsætte telefonen, hvor det har en ultra glat overflade med en god touch-følsomhed. Overfladen er olieresistent, og den beskytter imod skidt og snavs samt sørger for, at dine fingeraftryk ikke er synlige på skærmen.

Pakken indeholder et panserglas, brugsanvisning, en mikrofiberklud samt en renseserviet.

Kommer der ridser/revner i panserglasset, skal dette skiftes omgående for at undgå skader på skærmen. Panserglasset yder kun beskyttelse, så længe dette er intakt.

Du kan opnå livstids garanti på dit panserglas ved at registrere dit produkt her:

www.zagg.com/register
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Invisible Shield Glass+ iPhone 6/6s/7/8 Panserglas
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.