Inglot

Inglot
Inglot serier

Historien om Inglot Cosmetics

Inglot blev grundlagt i 1983 af den polske entreprenør Wojciech Inglot. Wojciech blev uddannet kemiker i 1955, og åbnede det første statsejede anlæg i 1980, som specialiserede sig i produktion af lægemidler.

Han fik en...

Læs mere

25 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori 1
Kategori
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Hudtype
Aktive filtre
  1. Gaveidéer

25 Produkter

Side
pr. side

Historien om Inglot Cosmetics

Inglot blev grundlagt i 1983 af den polske entreprenør Wojciech Inglot. Wojciech blev uddannet kemiker i 1955, og åbnede det første statsejede anlæg i 1980, som specialiserede sig i produktion af lægemidler.

Han fik en naturlig interesse i produktion af makeup, og da alt hans fokus blev lagt her, blev den første neglelak udgivet i 1987. Den første butik åbnede i Montreal, Canada, og efter det har det populære brand spredt sig over det meste af verden.

Inglot Danmark

Elsker du professionel og effektiv makeup, så er dette brand helt perfekt til dig.

Med over 35 års erfaring har Inglot skabt et eksklusivt og kæmpe stort udvalg, hvor du bl.a. kan designe din egen makeup palette, med deres kendte Freedom system. På den måde får du en palette, med alle dine yndlings farver.

Produkterne er helt unikke og effektive, og elsket verden over. Vi har et kæmpe sortiment, hvor du også finder deres helt unikke Duraline produkt, som opfrisker og puster nyt liv i din makeup med kun et par dråber.

Hos BEAUTYCOS er vi stolte autoriserede forhandler af Inglot dk. Vi tilbyder ligeledes mængderabat, hvor du sparer 10% ved køb af 2 produkter - Spar 20% ved køb af 3 produkter.

Inglot makeup

Inglot er anvendt af professionelle makeupartister verden over. Du er derfor sikret at Inglot' produkter er af top kvalitet og yderst holdbare. Du finder alt indenfor hudpleje og makeup fra brandet Inglot Cosmetics.

Dog kan man ikke snakke om Inglot uden at nævne deres formidable makeup produkter. Find fantastiske produkter til ansigtet og neglene.

Læbestifterne fra Inglot er helt fantastiske. Her vil du opnå en lang holdbarhed, hvor du samtidig undgår at læbestiften tværer ud. Dine læber efterlades silkebløde, med en jævn farve. Derfor undgår du, som ved mange andre læbestifter, at dine læber udtørrer imens du har dem på.

Vi tilbyder læbestifter, samt makeup som kan anvendes til enhver lejlighed. Skab derfor dit perfekte look med Inglot Cosmetics.

Inglot neglelak

Neglelak som var det første overhovedet, som kemikeren Wojciech Inglot udarbejdede, har sidenhen udviklet sig gevaldigt. Neglelakkene fra Inglot sikrer et langvarigt resultat, uden at krakelere eller afskalle.

Neglelakke på markedet kan generelt indeholde mange kemikalier, hvorfor at ens negle hurtigt kan blive ødelagte med de forkerte ingredienser i. Neglelakkene fra Inglot er baseret på milde formler, som vil sige at de er fri fra tolune, formaldehyd, dibutyl flatal og kamfer. Derfor skåner du dine negle, ved at bruge Inglot neglelak.

For at opnå det bedste resultat med neglelakkene, er det en god ide at afslutte med en top coat. På denne måde får du det mest optimale finish og resultat af din neglelak.

Kontakt vores faguddannede personale, hvis du er i tvivl om hvilket produkt som er den rette for dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig bedst muligt, hos BEAUTYCOS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord