Inglot Kohl Pencil 05

1,2 g

125,00 kr
Køb 2 valgfrie Inglot produkter

spar 10%

Køb 3 valgfrie Inglot produkter

spar 20%

Status:På lager - 1-2 dages levering
En blød kohlblyant, der skaber perfekt markerede øjne.Denne eyeliner lader dig nemt lægge en flot øjenmakeup, hvor den indrammer dine øjne på smukkeste vis.Kohlblyanten har en blød tekstur, der gør det muligt både at skabe både en diskret eller en dramatisk effekt. Blyanten er baseret på en højpigmenteret formel, der er vandfast, og som sikrer et langtidsholdbart resultat uden at tvære ud i løbet af dagen. Derudover er blyanten beriget med fugtgivende ingredienser, der efterlader et velplejet look.Anvendelse:Påfør eyelineren i vippekanten for oven og/eller for neden, og skab det ønskede look. Tegn en skarp streg, eller blend stregen ud for et blødere resultat. Afslut med mascara.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Øjne Eyeliner Kohl Inglot 1,2 g

Beskrivelse

En blød kohlblyant, der skaber perfekt markerede øjne.

Denne eyeliner lader dig nemt lægge en flot øjenmakeup, hvor den indrammer dine øjne på smukkeste vis.

Kohlblyanten har en blød tekstur, der gør det muligt både at skabe både en diskret eller en dramatisk effekt. Blyanten er baseret på en højpigmenteret formel, der er vandfast, og som sikrer et langtidsholdbart resultat uden at tvære ud i løbet af dagen. Derudover er blyanten beriget med fugtgivende ingredienser, der efterlader et velplejet look.

Anvendelse:

Påfør eyelineren i vippekanten for oven og/eller for neden, og skab det ønskede look. Tegn en skarp streg, eller blend stregen ud for et blødere resultat. Afslut med mascara.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Inglot Kohl Pencil 05
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.