Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment Mask

50 g

spar12%

Din pris 339,00 kr Vejl. udsalgspris 385,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En fugtgivende ansigtsmaske, der giver ny glød til både mænd og kvinder med tør hud.Ansigtsmasken er baseret på en avanceret teknologi, der giver øjeblikkelig dybdevirkende fugt til huden. Din hud får nyt liv på ingen tid samt efterlades silkeblød og genopfrisket.Muddermasken er beriget med ekstrakter af oliven og honning, der giver din hud en superblød fornemmelse, imens ingefær har en genopfriskende effekt, og kamille virker beroligende på stresset hud. Masken er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør et tyndt lag på nyrenset hud, og lad masken virke i 10-20 minutter. Massér derefter overskydende maske ind i huden, og afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme. Masken er ideel at anvende i løbet af dagen til ekstra fugt eller som natmaske for et ekstra intenst fugtboost. For det bedste resultat anvendes masken 2-3 gange om ugen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsmaske Glamglow 50 g Beroligende Fugtgivende Mod tør hud Parabenefri Tør hud

Beskrivelse

En fugtgivende ansigtsmaske, der giver ny glød til både mænd og kvinder med tør hud.

Ansigtsmasken er baseret på en avanceret teknologi, der giver øjeblikkelig dybdevirkende fugt til huden. Din hud får nyt liv på ingen tid samt efterlades silkeblød og genopfrisket.

Muddermasken er beriget med ekstrakter af oliven og honning, der giver din hud en superblød fornemmelse, imens ingefær har en genopfriskende effekt, og kamille virker beroligende på stresset hud.

Masken er desuden fri for parabener.

Anvendelse:
Påfør et tyndt lag på nyrenset hud, og lad masken virke i 10-20 minutter. Massér derefter overskydende maske ind i huden, og afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme. Masken er ideel at anvende i løbet af dagen til ekstra fugt eller som natmaske for et ekstra intenst fugtboost. For det bedste resultat anvendes masken 2-3 gange om ugen.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.