GHD Curve Creative Curl Wand 28 - 23mm

Bedømmelse:
100% of 100

spar18%

Din pris 1.149,00 kr Vejl. udsalgspris 1.399,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
ghd har gjort det igen, nu med skønne effektive krøllejern, der skaber krøller eller bølger der holder hele dagen. ghd Curve Creative Curl Wand, er et krøllejern der skaber naturlige krøller, eller glamourøse bølger. Jernet er særlig god til mellemlangt-langt hår. Den er designet med den patenterede tri-zone teknologi, som via 6 sensorer sikrer en jævn varme, hvilket resulterer i en ensartet varmefordeling og konstant temperatur på 185°C. Selve jernet er formet som en syl, som er og bliver et sikkert hit. Sylen kan både skabe et naturligt og rodet krølle-look, eller et eksklusivt bølge-look, alt efter hvordan du styler dit hår. Men en ting er sikker du får et perfekt resultat hver gang. Krøllejernet måler 28mm - 23 mm i diameter, hvor spidsen af jernet er den tyndeste del. Sylen er utrolig nem at anvende, da du kan holde på spidsen af jernet, hvor den er kold - hvilket giver dig maksimal kontrol over din krøllestyling. Du kan nemt ligge krøllejernet fra dig under styling, da den også har en støttefod. - Keramisk overflade, hvilket giver et smukt og glansfuldt finish - Sleep-mode aktiverer og slukker styleren, hvis det ikke har været anvendt i 30 min. - Har 2,6 meter leding - Universal strømtilslutning, så du kan have det med dig overalt. - Passer til alle hårtyper - Altid 2 års reklamationsret hos BEAUTYCOS
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Krøllejern GHD

Beskrivelse

ghd har gjort det igen, nu med skønne effektive krøllejern, der skaber krøller eller bølger der holder hele dagen.

ghd Curve Creative Curl Wand, er et krøllejern der skaber naturlige krøller, eller glamourøse bølger.

Jernet er særlig god til mellemlangt-langt hår.

Den er designet med den patenterede tri-zone teknologi, som via 6 sensorer sikrer en jævn varme, hvilket resulterer i en ensartet varmefordeling og konstant temperatur på 185°C.

Selve jernet er formet som en syl, som er og bliver et sikkert hit. Sylen kan både skabe et naturligt og rodet krølle-look, eller et eksklusivt bølge-look, alt efter hvordan du styler dit hår. Men en ting er sikker du får et perfekt resultat hver gang.

Krøllejernet måler 28mm - 23 mm i diameter, hvor spidsen af jernet er den tyndeste del. Sylen er utrolig nem at anvende, da du kan holde på spidsen af jernet, hvor den er kold - hvilket giver dig maksimal kontrol over din krøllestyling. Du kan nemt ligge krøllejernet fra dig under styling, da den også har en støttefod.

- Keramisk overflade, hvilket giver et smukt og glansfuldt finish

- Sleep-mode aktiverer og slukker styleren, hvis det ikke har været anvendt i 30 min.

- Har 2,6 meter leding

- Universal strømtilslutning, så du kan have det med dig overalt.

- Passer til alle hårtyper

- Altid 2 års reklamationsret hos BEAUTYCOS

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Curve Creative Curl Wand 28 - 23mm
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.