Fudge Xpander Whip Conditioner

1000 ml

spar50%

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 519,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Volumengivende og plejende conditioner, der giver fyldigt og luftigt hår uden at tynge.Conditioneren giver fugt, samtidig med at den holder på hårfarven, så det ikke falmer. Derudover gør balsammen håret 180% mere fyldigt samt 85% stærkere.Denne balsam er beriget med Opti-plex™ teknologi, der styrker håret indefra og udenpå. Dette efterlader håret stærkt, glansfuldt og med et jævnere skællag.Anvendelse:Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke 3-5 minutter.  Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en volumengivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.Denne balsam kommer i en praktisk økonomistørrelse, så du ikke løber tør lige foreløbig.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Fudge Farvet hår Fint hår 1000 ml Styrkende Plejende Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

Volumengivende og plejende conditioner, der giver fyldigt og luftigt hår uden at tynge.
Conditioneren giver fugt, samtidig med at den holder på hårfarven, så det ikke falmer. Derudover gør balsammen håret 180% mere fyldigt samt 85% stærkere.
Denne balsam er beriget med Opti-plex™ teknologi, der styrker håret indefra og udenpå. Dette efterlader håret stærkt, glansfuldt og med et jævnere skællag.
Anvendelse:
Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke 3-5 minutter.  Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en volumengivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Denne balsam kommer i en praktisk økonomistørrelse, så du ikke løber tør lige foreløbig.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Fudge Xpander Whip Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.