Fudge Cool Brunette Blue-Toning Conditioner

spar27%

final_price
Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 219,00 kr
Status:På lager
Unik conditioner, der fjerner orange og røde toner fra brunt hår.Denne balsam fjerner orange og røde undertoner fra håret ved hjælp af den reparerende opti-PLEX™ teknologi.Opti-PLEX™ teknologien består af blå farvepigmenter, der øjeblikkeligt udtoner røde og orange undertoner fra dit hår. Desuden gør den håret stærkere og mere glansfuldt, da den indeholder vegetabilsk protein, som også hjælper med at bevare farven samt beskytter håret indefra.Anvendelse:Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke 3-5 minutter.  Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en tonende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.Dette er en økonomistørrelse, så du ikke løber tør foreløbig.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Fudge Farvet hår Skadet og slidt hår 250 ml Styrkende Beskyttende Mod skadet og slidt hår Nærende Plejende Reparerende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Unik conditioner, der fjerner orange og røde toner fra brunt hår.

Denne balsam fjerner orange og røde undertoner fra håret ved hjælp af den reparerende opti-PLEX™ teknologi.

Opti-PLEX™ teknologien består af blå farvepigmenter, der øjeblikkeligt udtoner røde og orange undertoner fra dit hår. Desuden gør den håret stærkere og mere glansfuldt, da den indeholder vegetabilsk protein, som også hjælper med at bevare farven samt beskytter håret indefra.

Anvendelse:
Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke 3-5 minutter.  Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en tonende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Dette er en økonomistørrelse, så du ikke løber tør foreløbig.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration