Dermalogica Precleanse

150 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar19%

Din pris 289,00 kr Vejl. udsalgspris 355,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Med Precleanse får du en ren og sund hud med en dobbelt afrensning, der begynder med PreCleanse. En let oliven- og abrikoskernebaseret afrensningsolie fjerner blidt overskydende talg fra hudens overflade. Når du tilfører produktet vand, omdanner den vandopløselige olie sig til en mælkeagtig lotion, som nemt fjerner oliebaseret snavs fra hudens overflade, så det anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning. Opløser oliebaseret makeup, talg, solfiltre og forurening fra hudens overflade, så huden kan afrenses i dybden.E-vitaminolie er et rigt antioxidant vitamin, der blødgør og udglatter huden.Capryl/caprin triglycerid er en emulgator, der aktiveres ved kontakt med vand og opløser de olier, der er bundet til hudens overflade.Hæld PreCleanse ud i tørre hænder. Massér produktet ind på tør hud i dit ansigt for at opløse snavs og talg og på dine øjne for at fjerne makeup. Fokusér på områder med tilstopninger og ophobninger af døde hudceller. Fugt dine hænder og massér forsat for at skabe en let, mælkeagtig emulsion. Rens ansigtet med lunkent vand. Afrens herefter med det anbefalede Dermalogica renseprodukt for at opnå et professionelt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Makeup Ansigtspleje Tilbehør Ansigtsrens Makeup fjerner Makeup fjerner Dermalogica 150 ml Dybderensende Rensende Alle hudtyper Normal hud

Beskrivelse

Med Precleanse får du en ren og sund hud med en dobbelt afrensning, der begynder med PreCleanse. En let oliven- og abrikoskernebaseret afrensningsolie fjerner blidt overskydende talg fra hudens overflade. Når du tilfører produktet vand, omdanner den vandopløselige olie sig til en mælkeagtig lotion, som nemt fjerner oliebaseret snavs fra hudens overflade, så det anbefalede Dermalogica renseprodukt kan trænge dybere ned i din hud for en grundigere afrensning.

Opløser oliebaseret makeup, talg, solfiltre og forurening fra hudens overflade, så huden kan afrenses i dybden.
E-vitaminolie er et rigt antioxidant vitamin, der blødgør og udglatter huden.
Capryl/caprin triglycerid er en emulgator, der aktiveres ved kontakt med vand og opløser de olier, der er bundet til hudens overflade.

Hæld PreCleanse ud i tørre hænder. Massér produktet ind på tør hud i dit ansigt for at opløse snavs og talg og på dine øjne for at fjerne makeup. Fokusér på områder med tilstopninger og ophobninger af døde hudceller. Fugt dine hænder og massér forsat for at skabe en let, mælkeagtig emulsion. Rens ansigtet med lunkent vand. Afrens herefter med det anbefalede Dermalogica renseprodukt for at opnå et professionelt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Dermalogica Precleanse
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.