Davines Natural Tech - Detoxifying Mud 6x50ml

6 x 50 ml

spar12%

Din pris 439,00 kr Vejl. udsalgspris 500,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
I serien NaturalTech finder du 3 produkter kaldet Detoxifying. Fælles for de tre hårplejemidler er en fantastisk effektiv formel, sammensat udfra ønsket om at afhjælpe hovedbundsproblemer.Hårproduktet er formuleret med en særlig type ler fra Italien, som har en usædvanlig absorberende egenskab, og derved sikres en helt perfekt afrensning af hovedbunden. Renser for snavs, fedt, støv, overskydende talg og miljømæssig skadelig påvirkning, som har ophobet og larget sig på dit hår og din hovedbund. Efter brug vil din hovedbund virke som født på ny og fuldstændig genopfrisket.Anvendelse:Påfør 1 pose af hårplejemidlet i dit våde hår og hovedbund. Detox Mud skal have en virketid på ca 15 minutter inden produktet skylles ud af håret. Derefter anvendes Detoxifying Scrub Shampoo og dit hår vil nu fremstå fuldstændig afrenset og med fornyet modstandskraft. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Davines Natural Tech Davines 6 x 50 ml Mod fedtet hovedbund Mod hovedbundsproblemer

Beskrivelse

I serien NaturalTech finder du 3 produkter kaldet Detoxifying. Fælles for de tre hårplejemidler er en fantastisk effektiv formel, sammensat udfra ønsket om at afhjælpe hovedbundsproblemer.

Hårproduktet er formuleret med en særlig type ler fra Italien, som har en usædvanlig absorberende egenskab, og derved sikres en helt perfekt afrensning af hovedbunden. Renser for snavs, fedt, støv, overskydende talg og miljømæssig skadelig påvirkning, som har ophobet og larget sig på dit hår og din hovedbund. Efter brug vil din hovedbund virke som født på ny og fuldstændig genopfrisket.

Anvendelse:
Påfør 1 pose af hårplejemidlet i dit våde hår og hovedbund. Detox Mud skal have en virketid på ca 15 minutter inden produktet skylles ud af håret. Derefter anvendes Detoxifying Scrub Shampoo og dit hår vil nu fremstå fuldstændig afrenset og med fornyet modstandskraft. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Davines Natural Tech - Detoxifying Mud 6x50ml
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.