Davines DEDE Delicate Ritual Shampoo

spar42%

final_price
Din pris 69,00 kr Vejl. udsalgspris 120,00 kr
Status:På lager
Davines DEDE Delicate Ritual Shampoo er en delikat hårshampoo, som renser håret i dybden uden at skade eller slide på håret. Shampooen er velegnet til hyppig vask og til fint og stresset hår. Håret bliver rent, velplejet og glansfuldt. Dede Delicate Ritual shampoo har også anti-oxiderende og beskyttende egenskaber og giver næring til hårets struktur og holder det sundt og attraktivt.Anvendelse:- Fordel Davines DEDE Delicate Ritual Shampoo i vådt hår- Massér til det skummer- Skyl grundigtDette er en rejsestørrelse, der er perfekt at have med på weekendturen eller ferien.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Davines Essential Haircare Davines Dede Davines Fint hår Skadet og slidt hår 75 ml Beskyttende Dybderensende Mod skadet og slidt hår Rensende Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

Davines DEDE Delicate Ritual Shampoo er en delikat hårshampoo, som renser håret i dybden uden at skade eller slide på håret. Shampooen er velegnet til hyppig vask og til fint og stresset hår. Håret bliver rent, velplejet og glansfuldt. Dede Delicate Ritual shampoo har også anti-oxiderende og beskyttende egenskaber og giver næring til hårets struktur og holder det sundt og attraktivt.
Anvendelse:
- Fordel Davines DEDE Delicate Ritual Shampoo i vådt hår
- Massér til det skummer
- Skyl grundigt

Dette er en rejsestørrelse, der er perfekt at have med på weekendturen eller ferien.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration