Hudpleje

Anti-rødme cremen alle snakker om

Rosalique er hurtigt blevet en fast del af hudplejerutinen blandt mange af os hos Beautycos – og det er ikke uden grund. Det er en 3-i-1 dagcreme, der forvandler sig til en hudfarvet creme, dækker rødme i huden og skaber en mere ensartet hudtone.

Unik innovation – en formel med flere egenskaber i én

Når du benytter Rosalique, får du både en creme, som virker lige nu og her, men samtidigt virker den også forbedrende på sigt. Anti-rødme cremen består af grønne mikrosfærer, der indeholder hudfarvede pigmenter og øjeblikkeligt camouflerer og dækker rødme og ujævn hudtone. Derudover er der tilsat bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber, som hjælper med at lindre rød og sensitiv hud. Rosalique har også et indhold af SPF 50 med både UVA og UVB og beskytter derved huden mod solens skadelige stråler.

Rosalique Anti-Redness Kit

Hvem kan bruge Rosalique?

Rosalique kan som udgangspunkt bruges til alle hudtyper – og både til mænd og kvinder. Den anbefales især til dig, der har sart og sensitiv hud og ønsker at dække rødme og ujævn pigmentering i huden. Cremen er velegnet til personer med hudproblemer som rosacea, keratosis pilaris og couperose.

Hvordan anvendes Rosalique?

Påfør om morgenen som en del af din daglige hudplejerutine. Rosalique er en dagcreme og skal derfor påføres inden din makeup. Hvis du har tildens til tør hud, kan du med fordel bruge en fugtighedsserum under cremen.

Start med at påføre en lille mængde i ansigtet og på halsen og massér cremen ind i huden til du opnår en ensartet hudtone. Hvis du har behov for mere dækning, kan du påføre et ekstra lag.

Vi anbefaler at du starter med en lille mængde ad gangen, da huden kan få et grønt skær, hvis der anvendes for tykt et lag.

Se alle produkter fra Rosalique her

Rosalique Anti-Redness Kit