Hudpleje

Must-have hudpleje til dig med sart og sensitiv hud

Rød, tør og blussende hud er noget de fleste oplever en eller flere gang i deres liv. Nogle døjer permanent med sart og sensibel hud, som kræver ekstra pleje og opmærksomhed.
Det kan dog være svært at finde rundt i det store udvalg af hudplejeprodukter specielt til sensitiv hud. Derfor giver vi her vores bud på nøje udvalgte produkter, som er ideelle til dig, der har sart og følsom hud.

Rød, tør og blussende hud er noget de fleste oplever en eller flere gang i deres liv. Huden kan blive irriteret af mange årsager. Blandt andet skiftende vejrforhold, alder, livsstil eller af miljøpåvirkninger. Men mange døjer permanent med sart og sensibel hud, som kræver ekstra pleje og opmærksomhed.

Halvdelen af voksne kvinder mener faktisk, at de har sensitiv hud. Prikken, stikken, rødme og kløe er blot nogle af de symptomer, der er tegn på, at huden er i ubalance.

Det kan dog være svært at finde rundt i det store udvalg af hudplejeprodukter specielt til sensitiv hud. Derfor giver vi her vores bud på nøje udvalgte produkter, som er ideelle til dig, der har sart hud.

SOS-hjælp til sart og sensitiv hud

En god rensemælk og ansigtstoner

Babor Gentle Cleansing milk er faktisk egnet til alle hudtyper, men grundet dens milde ingredienser såsom ingefær og panthenol er den særlig god til sart og sensitiv hud. Den er behagelig at påføre på huden og har en beroligende effekt. Rosenolie og ekstrakter fra moringatræet er med til at blødgøre huden og bevare dens fugtniveau, så du undgår at huden føles tør og stram. Et smart tip er at denne rensemælk også kan bruges som makeup-fjerner. Denne indeholder heller ikke kemisk tilsat parfume som mange med sart hud kan reagere på.

Babor gentle cleansing milk 200ml

Babor Cleansing Thermal Toning Essence er en ansigtstoner til alle hudtyper. Ligesom rensemælken fra samme serie er denne toner også særlig god til sart hud da den er uden alkohol og parfume. Det kan være svært at finde en toner uden alkohol, da dette førhen var anset som værende en uundværlig del af en ansigtstoner. I dette produkt er der i stedet brugt andre ingredienser som også balancerer PH-værdien af hudens overflade, fugtgiver og forbereder huden på den efterfølgende pleje. Denne toner fjerner desuden også kalkrester på huden, samt beroliger og styrker hudens naturlige barrierer.

Skærmbillede 2018-07-13 kl. 11.49.04

Du må gerne bruge en mild peeling når du har sensibel hud

Mange er bange for at bruge peeling og eksfoliering når de har sart hud og dette er også forståeligt nok. Specielt eksfoliering kan være meget hårdt for huden og stresse sart hud yderligere. Men Murad har udviklet Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel, som er en mild form for peeling. Det er et unikt 2-trins system, der peeler huden skånsomt, minimerer fine linjer og rynker og forfiner hudens struktur. Den indeholder blandt andet Aloe vera og vitamin B3, der blødgører og nærer huden i dybden samt beroliger huden hvis den synes stresset.

Murad Age Reform Hydro-Glow

Ampuller specielt egnet til sensitiv hud

Babor har udviklet et sæt med ampuller, der hedder Ampoule Concentrates Stop Stress Fluid og som stammer fra serien “Sensitive”, som er særligt til dig med følsom og stresset hud. Sættet indeholder 7 ampuller, der styrker hudens forsvar og lindrer hudirritation. Ampullerne virker både afstressende og beroligende på huden, samt reducerer rødme og irritation.
Efter brug vil huden virke mindre sart, og have et roligt og afslappet udseende, med en jævn overflade.

Babor ampoule concentrates ansitive stop stress fluid 7 x 2ml

Oplever du at din hud føles ekstra tør og strammer i ansigtet?

Tør hud, specielt i ansigtet, er ofte noget mange kvinder og mænd med sart hud også døjer med. Derfor er det altid en god ide, at alliere sig med en god og nærende fugtmaske, for at give huden det fugt boost den har brug for. Babor Intensifier Comfort Cream Mask er en maske, der giver masser af fugt. Udover at fugte huden intenst efterlader den også huden mere smidig og blød. En ekstra egenskab ved masken er også at den forebygger UV strålernes ældning af huden og optimerer hudens optagelse af aktive ingredienser, så hudcellernes ligevægt bliver bragt i balance.

babor skinovage intensifier comfort cream mask 50ml

En god ansigtscreme er alfa og omega

Din ansigtscreme skal, ud over at pleje huden, også beskytte den mod omgivelserne, hvilket er meget vigtigt for dig med sart hud, som let bliver påvirket at miljø og vejrforhold. Babor Essential Care Sensitive Cream er udviklet specielt til dig med følsom og sensitiv hud. Den arbejder aktivt for at reducere irritationer, og bringe huden tilbage til sin naturlige balance.
Cremen indeholder blandt anet Aloe Vera, som tilfører masser af fugt og pleje til den sarte hud samt lindrer stress og irritationer. Udover at virke beroligende på huden, sørger den også for at holde huden frisk.
Så er der desuden heller ikke tilsat hverken parfume eller farvestoffer i cremen.

Oplever du et eller flere af disse tegn kan du have sart og sensibel ud

  • Huden føles tør, stram og klør
  • Huden svier og/eller stikker
  • Din hud har let tendens til at rødme
  • Du oplever rødmende udslæt og røde betændte bumser
  • Huden påvirkes og bliver let irriteret af skiftende vejrforhold