Makeup

Lav dine egne gellak negle derhjemme – Holder over 10 dage

Lav dine egne flotte gellak negle, som ingen kan modstå. Det helt fantastisk er, at du er sikret at din gellak holder i over 10 dage. I nogle tilfælde holder gellakken i op til flere uger, inden den begynder at flosse. Med et manicure startsæt fra Le Mini Macaron, kan du lave dine egne manicure negle derhjemme, når du har tid og lyst. Drop de dyre negle regninger og kom nemt i gang med din hjemme manicure med gellak negle.

Her i blogindlægget vil du blive guidet gennem den super nemme manicure forberedelse og påføring af din gellak, som også går under navnet gel polish. Derudover giver vi dig svar på ting du skal undgå, for at opnå et resultat som dette:

1. Vælg det rette manicure udstyr

For at komme i gang med din gellak rejse, skal du bruge et manicure gellak startsæt. Der findes mange forskellige varianter og farver hos BEAUTYCOS, fra det populære og farverige brand Le Mini Macaron.

Når du køber et startsæt, kan du vælge mellem mange forskellige farver. Vælg fra starten af, hvilken eller hvilke farver du vil starte med i dit startsæt. Efterfølgende vil du kunne tilføje flere og nye farver til dit manicure sæt. 

Det vigtigste udstyr når du lægger din gellak, er en LED lampe, til at hærde gel lakken. Dette kan du få i flere forskellige varianter hos os.

Se f.eks. disse to startsæt: Le Mini Macaron kit og Le Mini Macaron Le Maxi kit.

Le Mini Macaron –
Gel Manicure Kit Fairy Floss

Et lille sæt indeholder følgende:

 • 1 stk. lille LED lampe med USB-kabel
 • 1 stk. Gel Polish i samme farve som lampen (8,5 ml)
 • 1 stk. Neglebåndsskubber
 • 1 stk. Mini neglefil
 • 10 stk. Remover Pads
 • Instruktionsfolder

Le Mini Macaron – Le Maxi Butterfly dreams

Et stort sæt indeholder følgende:

 • 1 stk. stor LED lampe med USB-kabel.
 • 1 stk. Single Gel Polish, Lily Rose (5 ml)
 • 1 stk. Single Gel Polish, Peony Desire (5 ml)
 • 1 stk Single Gel Polish, Glitter Utopia, GLITTER TOPCOAT (5 ml)
 • 1 stk Single Gel Polish, Licorice Dream (5 ml)
 • 1 stk. stor Neglebåndsskubber
 • 1 stk. stor Neglefil.
 • 20 stk. Remover Pads.
 • 1 stk. Le Mini Macaron pose.
 • Instruktionsfolder

Forskellen på disse to startsæt, er især størrelsen på LED lamperne, samt hvor mange Gel Polish neglelakke du får med i købet. (Se på billederne størrelsesforskellen på LED lamperne). Hvilken størrelse LED lampe du skal vælge, afhænger af hvor mange negle du vil hærde af gangen.

Her er et lille udsnit, af de mange farver som vi tilbyder af Le Mini Macaron her på siden.

Du kan se hele udvalget og alle farverne fra Le Mini Macaron her.

2. Forbered og plej dine negle

Når du har valgt den eller de rigtige farver, skal du i gang med at forberede dine negle til en god omgang manicure behandling. En grundig forberedelse bestemmer hvor lang tid dine negle vil holde, om det er 2 eller over 10 dage.

Denne fejl skal du ikke begå

Mange tror at de let og elegant kan springe forberedelses trinnet over, inden de lægger deres neglelak, shellac eller gele negle. Springer du dette trin over, vil du aldrig opleve det samme fantastiske resultat, som du vil få ved brug af denne guide.

Step 1. Skub neglebåndende tilbage

Start med at bruge din neglebåndsskubber, ved at trykke let ind mod huden ved negleroden. Her vil du måske opleve, at der sidder lidt hvid overskydende hud. Dette overskydende hud, er døde hudceller, og det er vigtigt at du prøver at fjerne det så godt som muligt. Dine negle skal som udgangspunkt være så rene og hud fri som muligt, da gellakken ikke vil sætte sig på de døde hudceller.

Step 2. Fil

Når du har fået styr på dine neglebånd, skal du i gang med at file dine negle. Her skal du bruge den medfølgende neglefil og let stryge filen henover neglepladen. Stryg kun indtil du let har fjernet det blanke ydre på neglene.

Husk at du kun skal stryge meget lidt, som regel kun et par gange henover neglen. Hvis du gør dette, vil gellakken kunne tage endnu bedre fat og holde i længere tid.

Step 3. Rengør neglen

Nu er dine negle helt hvide efter du har filet dem. Du skal nu have gjort dem rene, så de bliver lækre og klar til når lægger din gellak. 

Det er vigtigt at neglene renses grundigt, så det naturlige fedt og olie fra neglene minimeres. På denne måde vil lakken holde endnu bedre på neglene.

Rengør neglene ved at bruge en af de medfølgende remover pads. Her er det vigtigt, at du både kommer rundt omkring ved kanterne og neglebåndende. Nu er du klar til at lægge din gellak, ligesom du vil have den.

3. Påføring af din gellak

Step 1. Påfør første lag gellak

Nu er du nået til den sjove del, nemlig at påføre den lækre gellak farve, som du har valgt til dine negle. Først skal du starte med at lægge en grunder. Det gør du ved at påføre et meget tyndt lag af din Gel Polish farve. Tør evt. noget af lakken af fra penslen på åbningen, så du opnår så tyndt et lag som muligt.

Step 2. Hærd gellakken i LED lampen

Lad nu farven hærde i LED lampen i 30 sekunder, som du ser på billedet nedenfor.

Step 3. Påfør sidste lag gellak

Gentag samme proces igen, ved at påføre det sidste lag gellak. Her bestemmer du selv, hvor tykt et lag du vil have. Gentag processen i LED lampen.

HUSK at påføre gellak ude på enden af hver negl. Det vil give en længere holdbarhed og gøre at lakken ikke flosser.

Nu skulle du gerne have det flotteste sæt negle, som kan holde i over 10 dage.

Du er nu klar til at gå i byen med de flotteste negle. Match samtidig dit look, som på billederne nedenfor.

Er du stadig lidt i tvivl om fremgangsmåden eller om gellak overhovedet er noget for dig? – Så kan du se denne step-by-step video guide.

Styrk dine negle med en nærende neglekur

Trænger du til en god neglekur til at styrke neglene, så er denne Le Mini Macaron Rescue Moi After-Gel Nail Recovery, det perfekte produkt.

Du vil allerede opleve stærke og sunde negle i op til 10 dage efter påbegyndelsen af kuren. Det smukke negle resultat, kommer af ingredienserne fra triple AHA-formel, samt vitamin B5 og Vitamin C i neglekuren.

Neglekuren fungerer som en lak maske over dine negle og skal gentages over et 14 dages forløb.

STEP-BY-STEP GUIDE – Til neglekur

Step 1:

Dag 1: Rens naturlig fedt og olie af neglene. Her skal du bruge en Remover Pad eller almindelig neglelakfjerner. Dine negle er nu klar til at du påfører lakken og lader den lufttørre. Påfør endnu et lag lak og lad den lufttørre igen.

Step 2:

Dag 3: Påfør to nye lag lak ovenpå.

Step 3:

Dag 6: Start med at fjerne lakken. Påfør herefter to nye lag lak, på rene negle.

Gentag trin 1-3 i 14 dage.

Vi håber at denne guide var brugbar og at du, nu føler dig helt sikker i hvordan du skal lægge din gellak.

Ønsker du også at vide hvordan du fjerner din gellak igen? – Så tjek vores guide ud, og se hvordan du fjerner din gellak her på vores blog:

Fjern gellak sikkert og nemt.