Hudpleje

Hyaluronsyre: Helten, der kan udradere tør hud

Hvem vil ikke gerne fremstå uden rynker, tørhed og med glans i huden? Det kan være svært at finde et ordentligt middel mod rynker og tørhed, der samtidig både er sundt og naturligt for huden. Hvis du stadig er på jagt, har vi løsningen, og den hedder hyaluronsyre.  Men hvad er hyaluronsyre nu lige?  Det … Læs mere

Hvem vil ikke gerne fremstå uden rynker, tørhed og med glans i huden? Det kan være svært at finde et ordentligt middel mod rynker og tørhed, der samtidig både er sundt og naturligt for huden. Hvis du stadig er på jagt, har vi løsningen, og den hedder hyaluronsyre. 

Men hvad er hyaluronsyre nu lige? 

Det lyder jo lidt halvgiftigt, når ’syre’ indgår i navnet. Men faktisk er det langt fra sandheden, og i virkeligheden er det et yderst naturligt stof. Det er dog ikke alle, der er med på, hvad gør hyaluronsyre så effektivt, så her har du forklaringen:  

Hyaluronsyre er en fugtbinder, der naturligt skabes af kroppen. Den kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og er derfor det proteinstof, der sørger for at holde huden fugtig, elastisk og stram. Produktionen formindskes med alderen, så derfor kan mange godt med tiden opleve, at huden bliver slap, glansløs, tør, rynket og trist i farven. Derfor kan der i stedet for være behov for at tilføre et nyt skud hyaluronsyre, og det er heldigvis nemt og lige til. 

Gør hyaluron til en naturlig del af din hudpleje 

Du kan ganske nemt tilføje de nærende proteiner til din hud og krop, uden det er farligt eller forstyrrer din øvrige proteinproduktion. Der findes nemlig adskillige slags hyaluronsyre serummer og hyaluronsyre cremer, der bør være en selvfølgelig del af din hudplejerutine. Du kan også finde et bredt udvalg af alternativer, der alle sørger for at tilsætte hyaluron indefra og derved supplerer din krop på en naturlig måde. Ansigtsmasker, makeup og kosttilskud kan alle fås med hyaluronsyre, så du kan gøre huden fast og flot. 

Kosmetikeren anbefaler

Vi kan kun anbefale, at du investerer i skønhedsprodukter, der har hyaluronsyre indblandet i formlen, så du får en udglattende og fugtgivende oplevelse. Der findes mange forskellige slags, der alle netop giver denne fugtgivende effekt til huden, og her er nogle af vores favoritter: 

Ansigtsmasken, der fugter i dybden 

Én af vores absolut stærkeste ansigtsmasker med hyaluronsyre er denne Hyaluronic Corrective Mask fra The Organic Pharmacy. Molekylerne trænger dybt ind i huden og giver den fugt helt inde i de inderste lag. Perfekt til dig, der i særdeleshed gerne vil forkæle ansigtet. 

Super-serum imod rynker 

HSR Lifting Anti-Wrinkle Serum fra Babor er oplagt for dig, der gerne vil komme af med rynker og forebygge nye. Formlen er nemlig helt specifikt målrettet til dette og udover hyaluronsyre, indeholder opskriften glykosid, der bremser rynkedannelsen.  

Oliefri fugtighedscreme 

I Hydrating B5 fra SkinCeuticals får du en gelagtig fugtighedscreme med hyaluronsyre, der kan bruges sammen med din dagcreme eller som enkeltstående produkt. Cremen er oliefri og booster huden i forhold til hydrering, reparation og genoprettelse. 

Men dette er naturligvis bare et lille udvalg. De fleste anti-age produkter indeholder faktisk hyaluronsyre på en eller anden måde, og her hos BEAUTYCOS har vi adskillige muligheder for sig, der gerne vil forkæle din hud. Se alle vores produkter med det her.