Hudpleje

Grøn hudpleje – Skønhed med omtanke

I anledning af Grøn Weekend har vi fokus bæredygtighed, naturlige ingredienser, økologi og selvfølgelig exceptionel kvalitet inden for hudpleje.

Vi guider dig til de bedste grønne hudpleje-brands, så du kan passe godt på din hud og på din omverden.

I anledning af Grøn Weekend har vi fokus på bæredygtighed, naturlige ingredienser, økologi og selvfølgelig exceptionel kvalitet inden for hudpleje.
Vi guider dig til de bedste grønne hudpleje-brands, så du kan passe godt på din hud og på din omverden.

Grøn hudpleje fra Caudalie

Caudalie

“Jeg tror på grøn og ansvarlig kosmetik,” siger Mathilde Thomas, medskaber af det luksuriøse franske hudpleje-brand Caudalie. Inspireret af de franske vinmarker, bruger Caudalie både druer og vinstokke i samspil med et hav af andre naturlige ingredienser og ekstrakter i deres omfattende hudplejeserie. For dem er det essentielt, at man ikke skal vælge imellem naturlighed, god effekt og skønhed i sin hudpleje – men at man kan få det hele.

Alle Caudalies produkter er parabenfri, veganske, sulfatfri, mineraloliefri og ftalatfri. Deres emballage er lavet af genbrugspapir og de bruger så vidt muligt genanvendt eller plantebaseret plast.

Se det store udvalg af Cauladie hudpleje

Grøn hudpleje fra Jurlique

Jurlique

Jurlique er opstået som en drøm om naturlig hudpleje, der ligger tættere på gamle traditioner om urtemedicin og homøopati. De har en tro på, at naturen til hver en tid overgår syntetisk skabt hudpleje og de vigtigste ingredienser bliver stadig dyrket på deres gård i Adelaide Hills, Australien, hvor det hele startede for godt 30 år siden.

Du får den ultimative naturlige hudpleje fra Jurlique, hvor alle urter og blomster i produkterne er biodynamisk dyrket – dvs. økologisk og med respekt for både mennesker, dyr og jorden – og alt høstes omhyggeligt i hånden.

Se det store udvalg af Jurlique hudpleje

Grøn hudpleje fra Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka tror på, at sundhed og skønhed hænger sammen. Som navnet antyder, har Dr. Hauschka rødder i medicin, men har haft enorm succes med de helende og blide produkter, de er blevet så kendte for.

Hudpleje og kosmetik fra Dr. Hauschka er ikke alene skabt af næsten 100% økologiske ingredienser, men det er også produceret med vedvarende strøm, der viser omtanke for miljøet. Den afrikanske sheasmør, der bruges i en del af produkterne, handles efter Fair Trade-principper og medarbejderne tilbydes cykler, for at sikre så lille en belastning af miljøet som muligt.

Se det store udvalg af Dr. Hauschka

Tak fordi du tænker på miljøet og naturen, når du shopper hudpleje. Husk også at læse vores guide til grøn hårpleje og rigtig god grøn weekend!