NYX

NYX

Nyx makeup

NYX Professional Makeup er en række skønhedsprodukter af høj kvalitet og primært ment som professionel kosmetik. Det kendte, amerikanske brand er vokset på ingen tid – også blandt hverdagens makeup-brugere – og det er der slet ikke noget ...

Læs mere

154 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 1 vare
 • Makeup Makeup 154 varer
  • Ansigt 43 varer
  • Makeup paletter 4 varer
  • Øjne 36 varer
  • Læber 73 varer
   • Lipgloss 28 varer
   • Læbestift 56 varer
  • Tilbehør 2 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

154 Produkter

Side
pr. side

Nyx makeup

NYX Professional Makeup er en række skønhedsprodukter af høj kvalitet og primært ment som professionel kosmetik. Det kendte, amerikanske brand er vokset på ingen tid – også blandt hverdagens makeup-brugere – og det er der slet ikke noget at sige til med deres lækre og effektive makeup. 

Produkterne fra NYX make up har nemlig ikke kun meget overkommelige priser, men de er også nemme og behagelige at anvende. Hos BEAUTYCOS har vi et stort udvalg af NYX makeup, som du kan gå på opdagelse i her på siden. Forelsk dig bl.a. i de cremede læbestifter i intense farver eller en dristig og elegant NYX eyeshadow, som du kan få i adskillige baked nuancer. 

Du kender NYX Professional makeup fra de sociale medier 

Mærket NYX Professional Makeup blev grundlagt i 1999 af Toni Ko, som havde en vision om at skabe luksuriøs makeup til billige priser. Navnet udtales "niks" og refererer til den græske gudinde for natten og mørket, som var så smuk at selv Zeus blev nervøs ved hendes tilstedeværelse. 

Siden opstarten har sortimentet vokset sig stort, og hurtigt fået en fast plads i makeup-pungen hos mange bloggere, influenter, youtubere, modeelskere og andre modebevidste kvinder, der elsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv. NYX make up blev derfor super kendt igennem de sociale medier, som f.eks. Youtube, hvor flere vloggere også sværger til det skønne mærke.  

NYX – et cruelty-fri valg 

I 2014 blev brandet solgt til det store kosmetikhus L'Oreal, og er nu på hylderne i endnu flere lande, så beauty- og makeupelskere kloden rundt kan få glæde af de fantastiske produkter og udtrykke sig så farverigt og stilfuldt, som de ønsker. Dette kan de desuden gøre med ganske god samvittighed, da NYX er et cruelty-free brand som har været medlem af PETA's Beauty Without Bunnies siden 2010. Det betyder, at ingen af deres produkter er testet på dyr.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord