Parfume

Gaveinspiration: Find den perfekte parfume til mors dag

Den 12. maj er det mors dag. Vil du forkæle din mor med noget helt specielt på denne dag kan du her finde en guide med inspiration til den perfekte parfume, som vil glæde din mor på denne specielle dag.

Den 12. maj er det mors dag. Vil du forkæle din mor med noget helt specielt på denne dag, kan du her finde en guide med inspiration til den perfekte parfume, som vil glæde din mor på denne specielle dag.

Giv hende en duft med minder

Parfumer er personlige gaver og duftnoter kan associeres med minder, stemning og følelser. Har din mor en parfume som hun altid har på til festlige begivenheder eller går hun altid med den samme duft i sommerhalvåret? Så er det nu du kan genoplive minderne og følelserne fra tidligere begivenheder ved at give hende denne personlige gave. Det kan også være at du ikke helt er sikker på hvad din mor godt kan lide. Her vil jeg anbefale at du kigger hen mod en let forfriskende sommerduft, der passer til den årstid som vi befinder os i. Skriv eventuelt et lille kort, hvor du beskriver hvad duften minder dig om så den bliver mere personlig. Dette kunne være en sommerferie til Sydfrankrig, et bryllup eller andre tidligere begivenheder som I kan mindes sammen.
Her kommer et lille uddrag af parfumer, der passer perfekt til forår og sommer.

Til hende, der er eventyrlysten

Burberry Her Eau de Parfum er det nyeste skud på stammen fra Burberry huset. Dette er en let forfriskende duft med et sødligt og frugtigt twist, der inspireret af den eventyrlystne kvinde. Denne indeholder frugtnoter fra blandt andet hindbær, jordbær, kirsebær, citron og mandarin, hvilket kombinerer det søde med det forfriskende.

TIP: Dufte kan oftest vælges i en Eau de Parfum udgave og en Eau de Toilette udgave. Et godt råd er at vælge en Eau de Parfum hvis du ønsker at din mor skal have en mere intens duft, der holder længere. Vælg en Eau de Toilette hvis din mor er til lettere dufte, der ikke føltes så tunge på huden.

Til hende, der elsker en let duft

Clean Fresh Laundry er en forfriskende Eau de Toilette, der nærmest allerede er gået hen og blevet en klassiker. Den dufter rent og ligesom navnet tager denne duft dig hen mod nyvasket sengetøj. CLEAN parfumer indeholder hverken parabener og sulfater. Denne anbefales til kvinden, der ikke ønsker en alt for kraftig parfume, men blot en let duft, der kan bruges til hverdag.

Til hende, der elsker blomster

Elsker din mor blomster og vil du give hende noget helt specielt til mors dag? Så burde du prøve denne sensuelle og autentiske blomsterduft Gucci Bloom Nectare di Fiori. Denne Eau de Parfum er den intens duft med blomsternoter fra blandt andet tuberose, jasmin og kaprifolium. Den minder om en blomsterhave i starten af sommeren, hvor alle blomsterne står i fuld flor.

TIP: Skal din mor have mest muligt ud af sin nye duft kan du give hende et par fif med på vejen omkring, hvor hun skal påføre denne for at få den bedst mulige effekt. Påfør parfumen der, hvor pulsen slår kraftigt og hvor huden bliver varmest såsom på kravebenene, håndledene og på indersiden af albuerne.

Til hende, der elsker luksus

Zarkoperfume er et danske brand lavet af den eneste danske parfumør med en vision om at skabe håndlavede skandinaviske dufte i høj kvalitet. Pink Molécule er en af de mest populære parfumer i serien. Den indeholder blandt andet noter fra hyldeblomst, sort orkidé, pink molekyler, abrikos og dufter nærmest af champagne. Giv denne til din mor hvis hun går op i kvalitet og ønsker en unik frisk duft, der minder om den varme skandinaviske midsommer.