Hudpleje

Få gløden tilbage i de kolde måneder

Mangler du også en guide til, hvordan du får gløden tilbage i den tørre vinterhud.

Stay tuned proces video kommer

Vi kender det alle sammen. Vinteren sætter sit præg på huden, og efterlader den dehydreret, mat og stram. Jeg har derfor samlet en produktguide til dig, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at booste hudens fugtniveauet og bringe hudens udstråling tilbage.”

Citat: Camilla, kosmetiker

Kosmetikeren anbefaler

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi et bredt udvalg af produkter, som kan hjælpe dig mod tør vinterhud og give dig gløden tilbage.

Step 1:

Først renser du huden med en makeupfjerner. Dette gør du ved at bruge en vatrondel. Her anbefaler vi genanvendelige vatrondeller.

Kosmetikeren anbefaler

Hos BEAUTYCOS, har vi et stort udvalg af makeup fjerner. Her finder du produkter, der matcher alle hudtyper.

Bioderma er en minerealvand, der fjerner makeup og snavs fra ansigtet. Denne makeupfjerner er til dig med sensitivhud. Her får du et nænsomt produkt som både fjerner øje- og ansigtsmakeup.

Alternativ vil jeg anbefale en makeupfjerner fra Babor. Den er parfumefri og kan bruges af alle! Den renser effektivt, men super skånsomt og er derfor super velegnet til dig med sensitive hud, parfumeallergi og kontaktlinser.

Genanvendelig vatrondeller fra UPCIRCLE Reusable Hemp And Cotton Makeup Pads

Step 2:

Næste step er at rense huden for skidt og snavs, som har sat sig i huden i løbet af dagen. Det er et vigtigt step, da vi sikrer, huden bliver ren og frisk, så den bedre absorberer fugt. Jeg anbefaler, man renser sin hud to gange (både med makeupfjerner og ansigtsrens). For at sikre sig huden er ren, inden man fortsætter sin beautyrutine for natten.
Du renser bedst din hud ved at tage to pump/tryk af rensen, og masserer rensen med cirkulære bevægelser på fugtig hud. Herefter skylder du produktet grundigt af.

Kosmetikeren anbefaler

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam er en mild og effektiv renseskum. Denne rens fjerner blidt snavs, urenheder og mindsker tilstoppede porer, så din hud holder sig ren og velplejet.

En anden rigtig godt renseskum, især dig der ønsker et anti-age produkt. Denne rens er skånsomt og cellefornyende. Produktet er spækket med med aktive ingredienser, som A-vitamin og mikroalgeolie.

Step 3:

Serum er det første step efter, vi har fået renset huden. Serum er et koncentreret vidundermiddel, som ofte bliver glemt, hvilket er synd, da serum plejer dybere i hudlaget énd normal fugtighedscreme.
Du tager 2-3 tryk, og masserer det ind i ansigtet og halsen.

Kosmetikeren anbefaler

Ecooking Vitamin C Serum giver lidt ekstra vitamin til huden. Produktet reducerer de fine linjer, og fokuserer på pigmentforandring og ensarter huden. Vitamin C giver dig et fugtboost, og efterlader huden med en lækker glød.

Denne serum fra Babor er en fantastisk fugtgiver. Den er perfekt til dig med en tør hud, eller alle (jer) der oplever en dehydreret overflade. Den fjerner øjeblikkeligt synlig tørhed i huden og mindsker fugttab – Desuden er den Co2 neutral.

Step 4:

Nu er det tid til at bekæmpe den tørrehud. Og til dette formål er en natcreme med masser af fugt et must. Du skal blot smøre huden ind før sengetid, og voila, natcremen klarer resten natten over.

Kosmetikeren anbefaler

Ecooking Night Cream, er en effektiv og fugtgivende natcreme. Natcremen indeholder argireline, som er en ingrediens, der virker afslappende på ansigtsmusklerne og efterlader huden fin og jævn.

En anden skøn og plejende natcreme jeg klart kan anbefale er fra det franske Darphin. Denne velduftende natcreme eliminerer tørhedslinjer på et øjeblik og arbejder aktivt på at forbygge rynker og andre alderstegn i huden. Produktet har en skøn duft, som skaber en fantastisk spa-lignende oplevelse hver aften.


Tip:

For at give din hud de bedste betingelser, kan du bruge en fugtgivende maske 1-2 gange om ugen, for at opretholde fugten i huden.

Kosmetikerens tip

Ansigtsmasken giver intensiv fugt og har en dybdevirkende effekt. Efter masken vil huden føles silkeblød og velplejet i lang tid.

Lad masken virke i 10 min. og vask efter. Masken kan også bruges sovemaskes som blot vaskes af næste morgen.

Jeg kan også anbefale en super god 2-i-1 maske fra Darphin, der kan det hele! Produktet består af en dybderense maske og en fugt- og glødgivende maske. Purifying Mask som er den dybderensende del består af hvid kaolin ler, som absorberer overskydende talg og sebum. Denne kan bruges i T-zonen, eller hvor du oplever en øget talgproduktion. Illuminating Mask er en aromatisk og nærende maske beriget med appelsin- og mandarinolie. Konsistensen er kraftig og blød og denne del af masken smelter langsomt ned i huden.