Hudpleje

Babor SeaCreation: Luksuriøs hudpleje

SeaCreation er en unik linje hos mærket Babor, som består af 5 skønne produkter.
Serien indeholder produkter både til mænd og kvinder og til de unge mennesker, som enten har en hud i ubalance eller til dem, der ønsker at skabe gode vaner, forbygge og beskytte.

SeaCreation er en unik linje hos mærket Babor, som består af 5 skønne produkter.
Babor er et tysk, resultatorienteret hudplejebrand, som har produkter til alle hudtyper, alle hudtilstande og alle aldre. Der er produkter både til mænd og kvinder og til de unge mennesker, som enten har en hud i ubalance eller til dem, der ønsker at skabe gode vaner, forbygge og beskytte.

Hemmeligheden bag SeaCreation

Hemmeligheden bag disse unikke produkter ligger 4000 meter under havets overflade.
Her har Babors laboratorie udvundet aktive ingredienser, som mindsker forekomsten af blandt andet fine linjer og rynker.
SeaCreation produkterne er creme de la creme inden for hudpleje. Det er toppen af kransekagen. Det er eksklusive og luksuriøse produkter, som har fokus på anti-age, pleje, genopbygning og beskyttelse.

Beskyttelse, anti-age, pleje og genopbygning.

Huden er konstant udsat for angreb. Frie radikaler som bilos, UV-stråler, forurening og stress nedbryder huden langsomt. 
Heldigvis har vi mulighed for at beskytte os mod for tidlig ældning. Den bedste beskyttelse mod frie radikaler er antioxidanter. 
Produkterne indeholder ingredienser som har nogle ret seje egenskaber.
Tocopheroler, Ascorbyl Palmitate og macadamianøddeolie er en lille del af de effektive antioxidanter, produkterne er beriget med.
Ydermere indeholder de thermus thermophillus som er min ynglings ingrediens.

Babor SeaCreation – The Serum

Denne famøse serum giver huden et dagligt fugtboost, hvilket er første trin mod en flottere og mere ungdommelig hud. Den modvirker samtidig oxidativ stress og skaber derved minimal nedbrydelse af hudcellerne samt sikrer en hud i sund balance.
Resultatet ved kontinuerligt brug er en glattere, mere jævn og strålende hud.
Denne luksuriøse serum er beriget med effektive anti-rynke ingredienser. MicroAlgae AP, Glycocéane GP3 og mikroorganisme BABOR Thermophilus arbejder sammen for at øge den cellulære energi og giver huden all-around anti-aging fordele. Ved dagligt brug bliver huden jævnere, fastere og mere strålende.
Produkterne kan anvendes af alle, der ønsker effektive anti-age produkter.

Babor SeaCreation – The Cream

Ansigtscremen stimulerer hudens egne processer og sørger for, at huden er i “form” døgnet rundt.
Det betyder, at den afhjælper affaldsstoffer, tilfører ny næring til cellerne og derved skaber en masse ny energi.
Ingredienserne glycocéane GP3, BABOR-thermophilus, grøn kaviaralge-ekstrakt og Sea-telligent kompleks danner tilsammen en stærk cocktail, som beskytter, genopbygger og for at sige det lige ud, holder de dybeste fuger væk.

Babor SeaCreation – The Cream Rich

Er opbygget på samme både som The Cream, denne er bare en del mere nærende.
Det betyder, at det er en perfekt anti-age natcreme. Den kan også anvendes om dagen til den MEGET tørre hud. Den hud, der uanset hvad du gør, altid er tør. Her har du måske løsningen?

Babor SeaCreation – The Eye Cream

En kendt engelsk blogger har engang udtalt, at denne øjencreme er den mest hårdtarbejdende øjencreme i branchen.
Det synes jeg var sjovt og meget sigende. Det er nemlig præcis sådan, jeg har det. Den holder kragetæerne væk og hjælper egentlig mod de fleste problemer, der kan opstå i øjenområdet.
Ønsker du en ekstra opkvikkende effekt, kan cremen opbevares i køleskabet.

Der følger en lille ske med hos alle produkter. Denne bruges til at tage produktet op med og ydermere, er den formet som en kugle i den ene ende, så man kan massere huden samtidig.