Hårpleje

7 skin metoden

Bruger du for lang tid på din hudplejerutine? Så kan du med fordel læse mere om denne 7 skin metode for at opnå en fugtet hud med kun 1 produkt.

Hvad er det?

7-skin stammer fra Sydkorea, hvorefter metoden har vakt stor interesse i hele Vesten. Den populære metode har fået sit trendy navn, eftersom du bruger 7 lag af samme produkt i stedet for en længere hudplejerutine. Herved anbefales det at bruge 7 lag toner uden alkohol og frugtsyrer eller en essence. Når man opbygger flere lag toner eller essence opnår din hud altså en ultimativ fugt og glød. På koreansk kaldes toner faktisk for skin, derved vil metoden hedde 7 skin metoden.

Det smarte ved brugen af et vandet produkt er, at din hud vil have lettere ved at absorbere produktet. Du vil derved få langt mere ud af dit produkt, eftersom det trænger bedre ind i huden – i stedet for at fordampe på hudoverfladen. 

Hvem henvender metoden sig til?

Metoden henvender sig primært til personer, som døjer med dehydreret hud. Den blev dog først populær blandt den gruppe, der har fedtet til kombineret hud – dog har denne også gavnlige effekter på andre hudtyper. De fleste af os har nemlig dehydreret hud, så metoden er netop genial fordi den aldrig vil efterlade huden med en fedtet overflade.  

Hvordan gør jeg?

Trods det meget direkte navn metoden er blevet tildelt, er denne altså vejledende og kan derfor tilpasses efter behov. Det er vigtigt at huske på, at ingen kender din hud bedre end dig selv. Det varierer derfor meget om man har behov for at bruge metoden dagligt, et par gange ugentligt, i kortere perioder eller noget helt fjerde. Du kan også selv vurdere samt kontrollere behovet for mængden af produktet. Mange finder stor glæde i at bruge 3-5 lag toner, så du er altså velkommen til at bruge færre end 7 lag. 

Det anbefales at påføre første lag med en vatrondel hvorefter resten kan påføres med hænderne. Brug gerne en mængde på en størrelse med en 10-krone, eftersom du vil opleve, at huden ikke kan absorbere en større mængde inden næste lag. Påfør gerne på ren hud med et mellemrum på 2-3 minutter mellem hvert lag. Efter første lag vil huden virke tør uanset hudtype, men dette vil ændre sig. Herefter gentager du bare indtil du føler dig tilpas og din hud føles mættet. 

Hvilket produkt kan jeg bruge?

MURAD Hydrating Toner

Her hos BEAUTYCOS vil vi anbefale dig en toner fra MURAD, som er deres Hydrating Toner til kun 198 kr. Det er altså en alkoholfri skintonic til både tør og dehydreret hud – WIN! Der tilføres ligeledes en fugt, mens produktet virker beroligende med indhold af kamille- og agurk ekstrakt. 

Shop Hydrating Toner fra MURAD her