Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Black Friday 2019

Black friday
 

Black Friday hos Beautycos

Få de bedste tilbud her hos BEAUTYCOS på årets største shoppingdag nemlig Black Friday. Vi glæder os allerede til at give jer de bedste tilbud. Sæt et stort kryds i kalenderen fredag d. 29. November, hvor vi vil løfte sløret for alle de gode tilbud.

Hold dig klar og skriv dig op til vores nyhedsbrev, så du er sikker på, at du er en af de første der hører om vores gode tilbud, de første og hurtigste får det bedste. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag, så du er sikker på at modtage alle vores gode tilbud til Black Friday.

Pssst.. Skulle vi måske være så søde at forkæle vores søde kunder, og dermed tyvstarte denne fantastiske shoppingdag før tid, vil du også blive opdateret om dette på vores nyhedsbrev. Alt i alt er det win win at modtage vores nyhedsbrev.

Bliv opdateret med alle tilbud på Black Friday

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, som vi har taget til os her i Europa. Dagen har siden 2015 været den største shopping dag i USA. I år 2015 var der i USA ca. 141 millioner der shoppede på Black Friday. De brugte til sammen i alt over 57 mia. dollars. Black Friday er oprindeligt en begivenhed som kun eksisterede i fysiske butikker, men den dag i dag er det blevet en stor shoppedag, både i de fysiske butikker, men også på webshops.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet black friday kommer af den kæmpe menneskemængde, som er ude for at få de bedste black friday tilbud. I USA hvor det hele startede, og hvor alt bare er størrer, var der simpelthen så mange mennesker, at man beskrev det som om der var sort af mennesker pga. den store menneskemængde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.