Fedtet hud

Fedtet hud

369 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 369 varer
  • Tilbehør 7 varer
  • Ansigtspleje 288 varer
  • Kropspleje 21 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 1 vare
  • Solpleje 55 varer
  • Selvbruner 14 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse 2 varer
Pris
Pris
-
Aktive filtre
 1. Fedtet hud

369 Produkter

Side
pr. side

Hvad er en fedtet hud?

Fedtet hud er ofte kendetegnet ved at ansigtet herunder panden, næsen, hagen (T-zonen) skinner. Denne skinnende og fedtede fornemmelse, kan vare hele dagen, fra du står op til du går i seng. Du kan også opleve at denne skinnen i ansigtet bliver voldsommere i løbet af dagen. Har du fedtet hud, oplever du måske også problemer med uren hud og tilstopninger. Urenheden og tilstopninger kan resulterer i bumser og hudorme.

Er dette dig og har du simpelthen prøvet alt, så læs med her og læs dig frem til hvad du kan gøre. Når du har fedtet hud, har snavset større mulighed for at sidde fast. Derfor er det vigtigt at du bruger den helt rigtige pleje for at rense og behandle din hud. Vi har blandt andet creme til ansigtet til velegnet til fedtet hud.

Hvorfor får man fedtet hud?

Alle mennesker har taglkirtler i ansigtet. Taglkirtlerne udskiller fedt i huden, men det er som regel en god ting for vores hud, da det er denne udskillelse som gør at vores hud ikke dehydrerer. Nogle mennesker har dog en tendens til at overproducere talg og det er denne overproduktion som giver en fedtet hud. Overproduktionen medfører dermed også mere uren hud. Det er forskelligt fra person til person, hvor meget ens hud udskiller af fedt. Det vides ikke hvorfor at nogen har overproduktion af tagl, dog kan ydre faktorer også spille en rolle. Såsom et fugtigt miljø eller hvis du bruger de forkerte hudplejeprodukter.

Hvad gør man mod fedtet hud?

Hos BEAUTYCOS tilbyder vi hudplejeprodukter fra populære brands, som er udviklet specifikt til behandling af fedtet hud. De vigtigste elementer fra hudplejeprodukterne er, at de går i dybden og arbejder med en reducering af taglproduktionen. Det sker ved at produkterne går i dybden og renser huden grundigt og dermed vil det modvirke den fedtede hud. Samtidig vil huden føles blødere og smidigere og du vil efterhånden se dine urenheder reduceres.

Hvilken ansigtscreme til fedtet hud?

Der findes mange gode ansigtscremer som er lavet specifikt til at mindske taglproduktionen i ansigtet. Derfor findes der mange cremer til fedtet hud som virker effektivt og hurtigt mod fedtet hud.

Se f.eks. Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 40 eller Murad Blemish Control Oil And Control Mattifier SPF 45. Begge ansigtescremer går i dybden og fugter fedtet hud, men samtidig virker cremerne meget let på huden.

Hos BEAUTYCOS vil vores kosmetikere og komsetologer mere end gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål ang. din hudtype eller din fedtede hud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord