Vild Nord

Vild Nord

Hvem er Vild Nord?

Vild Nords kollagen pulver udvindes af skindet fra den arktiske torsk, der fanges ud for nord Norges kyst. Vild Nord har en vision om at anvende de bedste nordiske råvarer. Da det er gennem fødevare, en bedre selvfølelse opnårs. P...

Læs mere

22 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
  • STOP BEAUTY WASTE STOP BEAUTY WASTE 1 vare
  • Livsstil Livsstil 22 varer
    • Helsekost 22 varer
      • Kosttilskud 22 varer
  • Tilbud Tilbud 7 varer
  • Nyheder Nyheder 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

22 Produkter

Side
pr. side

Hvem er Vild Nord?

Vild Nords kollagen pulver udvindes af skindet fra den arktiske torsk, der fanges ud for nord Norges kyst. Vild Nord har en vision om at anvende de bedste nordiske råvarer. Da det er gennem fødevare, en bedre selvfølelse opnårs. På den måde dyrker og hylder Vild Nord den rene skønhed, der kommer indefra.

"Vores drøm er at udvikle nordiske inner beauty-produkter, så du kan være den bedste version af dig selv hele livet." Loa Gitz, COO

Hvad er kollagenpulver?

Vores kroppe producerer selv kollangen. Dog falder/ stopper denne produktion med alderen. Det gør, at huden bliver mindre elastisk, og der kommer fine linjer og rynker. Collagen opretholder en smidig og fast hud. Derfor er collagen tilskud, der ønsker, at bevares elastisiteten i huden. Du kan forvente, at kunne se en foranding i huden efter 6-8 uger.

Hvordan bruger man kollagenpulver?

Man anbefaler at man indtager 10 gram collagen om dagen, for en hurtig og god effekt. Kollagenpulver kan både fås med smag og helt neutrale. De er derfor perfekt i din morgenkaffe eller smoothie, du kan derfor bruge kollagen pulver i alt flydende.

OBS: Følg altid anvisningen på produktet, da mængden kan variere.

Vild Nords 7 varianter

Hos BEAUTYCO sælger vi 7 foreskellige varianter af Vild Nords kollagenpulver. Alle varianter består af en daglig dosis marint kollagen. Marint kollagen er, fiske hud og skæl som udvindes fra fisk som torsk eller snapper. Collagen proteinerne nedbrydes til kollagenpeptider, via en proces, der kaldes hydrolyse.

Udover at varianterne består af marint kollagen, er kollagen nænsomt blandet med andre ingredienser, for at få forskellige effekt, brug og smag.

Der er 3 smagsneutrale kollagenpulver som kan bruges i alt fra vand til kaffe. De sidste 4 varianter, er der tilføjet bær, som vi kender fra norden eller økologisk kål. Alle varianter opløses ved omrøring i væske.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord