Parfume

Parfume - Shop billig parfume online - Til både kvinder og mænd

Vi har et stort udvalg af skønne parfumer til mænd og kvinder.

Det er altid meget individuelt hvilken parfume og dufte man foretrækker, og derfor er det vigtigt at finde helt sin egen. N...

Læs mere

2357 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
Brands
Brands
 1. Abercrombie & Fitch 23 varer
 2. Acqua Di Parma 24 varer
 3. Agent Provocateur 3 varer
 4. American Crew 3 varer
 5. Azzaro 35 varer
 6. Balenciaga 5 varer
 7. Beyonce 12 varer
 8. Britney Spears 20 varer
 9. Bruno Banani 9 varer
 10. Burberry 83 varer
 11. Bvlgari 50 varer
 12. Cacharel 19 varer
 13. Calvin Klein 114 varer
 14. Carolina Herrera 28 varer
 15. Cartier 5 varer
 16. Caudalie 1 vare
 17. Cerruti 7 varer
 18. Chanel 91 varer
 19. Chloé 35 varer
 20. Christina Aguilera 3 varer
 21. Clarins 2 varer
 22. Clean 61 varer
 23. Clinique 7 varer
 24. Cristiano Ronaldo 1 vare
 25. David Beckham 20 varer
 26. Davidoff 16 varer
 27. Diesel 20 varer
 28. Dior 80 varer
 29. DKNY 27 varer
 30. Dolce & Gabbana 81 varer
 31. Elie Saab 27 varer
 32. Elizabeth Arden 49 varer
 33. Elizabeth Taylor 3 varer
 34. Escentric Molecules 18 varer
 35. Estee Lauder 28 varer
 36. Giorgio Armani 79 varer
 37. Givenchy 16 varer
 38. Gucci 57 varer
 39. Guerlain 38 varer
 40. Hermes 79 varer
 41. Hugo Boss 112 varer
 42. Issey Miyake 68 varer
 43. Jean Paul 57 varer
 44. Jennifer Lopez 1 vare
 45. Jimmy Choo 16 varer
 46. JOOP! 4 varer
 47. Juicy Couture 7 varer
 48. Justin Bieber 6 varer
 49. Katy Perry 6 varer
 50. Kenzo 38 varer
 51. Kevin Murphy 1 vare
 52. Lacoste 69 varer
 53. Lancome 65 varer
 54. Lanvin 1 vare
 55. Laura Biagiotti 2 varer
 56. Marc Jacobs 62 varer
 57. Michael Kors 10 varer
 58. Mont Blanc 2 varer
 59. Moschino 9 varer
 60. Narcisco Rodriguez 9 varer
 61. Nina Ricci 10 varer
 62. NUXE 2 varer
 63. Old Spice 1 vare
 64. Oribe 2 varer
 65. Paco Rabanne 88 varer
 66. Perfume Pod 7 varer
 67. Philosophy 4 varer
 68. Playboy 13 varer
 69. Prada 50 varer
 70. Ralph Lauren 19 varer
 71. Reuzel 1 vare
 72. Rihanna 10 varer
 73. Roberto Cavalli 7 varer
 74. Sarah Jessica Parker 2 varer
 75. Shiseido 3 varer
 76. Sol De Janeiro 5 varer
 77. Stella Mccartney 12 varer
 78. Thierry Mugler 47 varer
 79. Tommy Hilfiger 15 varer
 80. Travalo 1 vare
 81. Valentino 9 varer
 82. Van Gils 4 varer
 83. Versace 64 varer
 84. Viktor & Rolf 27 varer
 85. Yves Saint Laurent 97 varer
 86. Zadig And Voltaire 3 varer
 87. Zarkoperfume 30 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse 5 varer
Pris
Pris
-
Hudtype

2357 Produkter

Side
pr. side

Hvilken parfume skal jeg vælge?

Parfume er en væske som skaber duft, med henblik på at dufte attraktivt. Den består af æteriske olier, aromastoffer og et opløsningsmiddel, som er det der spreder duften.

Der findes flere betegnelser for parfumer, det handler nemlig altid om deres koncentration og hvor meget parfumeolie produkterne indeholder.

Parfum er den reneste og mest koncentrede duft, som har det højeste indhold af parfumeolie. Grundet sin rene formel er det også den dyreste duft. Koncentrationen af duftolier, som kommer i en opløsning af alkohol, er den højeste der findes, som er på 15-20%, hvoraf halvdelen af duften består af holdbare grundtoner.

Eau De Parfum er en meget kendt og populær duftform, som også er meget holdbar. Den indeholder 7-12 % duftolier, den er derfor ikke lige så intens som den helt rene. Forkortelsen som bliver brugt til denne er EDP.

Eau De Toilette er også en super kendt betegnelse, og virker mere mild og let i sin form. Den indeholder 3-7% duftolier, hvilket resulterer i en kortere holdbarhed. Forkortelsen som anvendes til denne er EDT.

Eau De Cologne har en mild koncentraion på 2-5% den virker ekstra mild i sin fremtoning og kan typisk duftes i 2-3 timer efter den er påført.

Eau De Fraiche er den absolut mildeste duftform, med en ultra lav koncentration på kun 1-3% duftolier. Denne form skiller sig dog ud fra alle andre dufte, ved at være baseret på olier i stedet for alkohol. Fordelen ved at anvende denne, er at den virker mild og plejende på huden.

Find ud af hvad du ønsker, og hvilke faktorer du prioriterer og sætter pris på, inden du invistrer i din næste duft til dig selv, din kæreste, mand, kone, veninde eller værtinde.

Parfumens Historie

Historikere ved at man har fremstillet og brugt duftvand i tusindvis af år, oprindeligt i Mesopotamien (nuværende Mellemøsten) og Egypten. I 2003 fandt arkæologer de ældste parfumer man indtil videre har kendskab til. Parfumerne blev fundet på Cypern, og er over 4.000 år gamle. De blev fundet i en fabrik, hvor man fandt mindst 60 destillationsapparater, tragte og andet udstyr til udvikling af produktet. Dengang brugte man urter og krydderier til at udvikle dufte, herunder kan nævnes anis, fyrretræ, koriander, bergamot, mandel og persille.

Først i det 14. århundrede kom parfume til Europa. Den første moderne parfume blev lavet af en blanding af duftolier og alkohol, og blev fremstillet i år 1370 i Ungarn.

I dag er parfumer en del af de fleste modeselskabers hovedprodukter, såsom Chanel, Dior, Gucci og Armani.

Kan parfume blive for gammel?

Der er ikke nogen holdbarhedsdato på dufte, men det er vigtigt at opbevare parfume rigtigt, så du får mest muligt ud af dem. Udover at vælge en man synes dufter godt, så vælger man også ud fra det elegante og feminine design på flakonen, derfor er det oftest meget fristende at have dem stående fremme. Vi har især en tendens til at opbevare dem på badeværelset, men det er faktisk en rigtig dårlig idé, da de bliver udsat for svingende temperaturer og høj luftfugtighed.

I stedet anbefaler man altid at opbevare dem i et skab eller en skuffe i soveværelset, hvor de ikke er udsat for lys alt for svingende temperaturer.

Det er meget forskelligt hvor lang tid man siger parfume holde sig, det kan variere fra 1-8 år, alt efter hvordan du opbevarer dem.

Hvad kan jeg gøre for at få min parfume til at holde længere?

Dufte udvikler sig fra person til person, og kan derfor dufte forskellige alt efter hudtype og personlig duft.

Når det så er sagt, så vil du opleve produktet på bedste vis, hvis du anvender den på pulsstederne. Dvs. håndledene, halsen, bryst, nakke og indersiden af albuerne. Husk altid at vurderer mængden og påførelsen ud fra hvilket produkt du har, er det en "Eau de toilette" kan du fx. anvende duften flere af de nævnte steder, er det en "parfum" er det måske nok kun at anvende den ét sted.

Man vender sig hurtigt til den duft man har på, fordi man kan dufte det hele tiden, det betyder dog ikke at den ikke virker mere, det er blot dig selv der har vænnet dig til duften.

Der er tre forskellige dufte (noter) i en parfume, Hovedduften (topnoten), Hjerteduften (mellemnoten) og Basisduften (bundnoten)

Hovedduften er det første indtryk du oplever af duften, den rigtige hovedduft kommer så snart alkohollen fra duftevandet forsvinder, hvilket den gør ret hurtigt. Topnoten kan duftes i ca. 15 minutter efter den er påført. Den kan virke lidt stærk i forhold til de andre noter.

Hjerteduften er den harmoniske og den mest tydelige, den kommer når duften har nået sin fulde styrke og udformning. Den er det der får produktet til at virke harmonisk og i balance. Mellemnoten varer i ca. 3 timer.

Basisduften er duftekstrakter som sørger for at give den langvarige og varme glød i parfumen. Bundnoten holder i længst tid, nemlig helt op til 20 timer.

Hvilke parfumer kan du købe hos Beautycos.dk?

Her hos Beautycos.dk har vi et stort udvalg af billig parfume, så det bør være muligt at du kan finde én der lige er noget for dig. Hvis du har lyst til at prøve en ny parfume, hvor du ikke lige kender duften, kan du læse beskrivelsen af parfumen, som på bedst mulig vis giver dig en idé om duften, uden at du direkte kan prøve duften med egen næse.

Når du har fundet den perfekte parfume, skal du også huske at købe efter hvor mange ml du ønsker. Vi har 30 ml, 50 ml, 70 ml, 100 ml og 200ml. Oftest sparer du mest rent ml mæssigt, jo flere ml parfume du køber, men du skal selvfølgelig også huske hvad der passer bedst til dine behov.
Er du ofte på farten og rejser du meget, er det ret praktisk at have 30 ml eller 50 ml med i håndbaggagen.

Ud over parfumer har vi også et stort udvalg af deodoranter fra blandt andre AxeHugo Boss, Pierre Cardin og Sanex. Vores udvalg af deo findes både i deospray og i roll on. Vi har både kvindedeodoranter og mandedeodoranter.

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller komme ind forbi en af vores butikker

I vores butikker kan du også komme ind og se vores udvalg af makeup og andre hårprodukter i vores store beautyunivers.

Parfume - Shop billig parfume online - Til både kvinder og mænd

Vi har et stort udvalg af skønne parfumer til mænd og kvinder.

Det er altid meget individuelt hvilken parfume og dufte man foretrækker, og derfor er det vigtigt at finde helt sin egen. Når du leder efter en ny yndlingsparfume er der mange ting man skal tage stilling til; hvor lang tid ønsker du at din duft skal holde? Skal din parfume virke let på huden, eller skal den have en intens dybde?

Ønsker du en let og frisk duft kan du med fordel købe en Eau De Toilette, som virker mere let i duften, dette skyldes det høje indhold af vand og et lavere indhold af parfumeolie. Er du mere til en intens og ekstra holdbar duft, skal du vælge en Eau De Parfum, som har et højere indhold af parfumeolie, hvilket resulterer i en længere holdbarhed.

Udover de to klassiske definitioner Eau De Toilette og Eau De Parfum, som de fleste kender, så findes der også Eau De Cologne, Eau Fraiche og Parfum (ikke at forveklse med eau de parfum) Læs mere om disse betegnelser nederst på siden.

Billige parfumer fra de kendte mærker

Se alle de skønne mærker og køb dine favoritter til din parfumesamling. Vi har bl.a. Viktor And Rolf, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Lacoste, Bvlgari, Gucci, Zarkoperfume, Clean, Calvin KleinMarc Jacobs og Jean Paul.

Disse brandts er meget anerkendte, og deres dufte bruges af mænd og kvinder verden over. 

I blandt vores store udvalg af parfume, har vi alt fra eksklusive kvalitetsparfumer til de lidt billigere af slagsen, men en ting er sikkert, du sparer altid penge på at handle hos os. Du kan derfor altid være sikker på, at du kan finde noget, som du kan forkæle dig selv eller en du holder af, med vores luksuriøse parfumer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord